Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Abistaja avaldus - Youaces

+3
Janeshfear
ewolfe3
Youaces
7 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Abistaja avaldus - Youaces Empty Abistaja avaldus - Youaces Reede Veeb 27, 2015 7:49 am

Youaces

Youaces

Nimi:Christofer
Vanus(vähemalt 15):14 (dkduk väljendus vanusele: "see pole oluline,kui hakkama saad")
Kogemused meie serveris:Olen teie serveris praegu asjatundja auastmes kuid tegin teile video ja ka reklaam plakati nii et dkduk lubas mul ka kandideerida enne professionaal ranki! Olen ka aktiivne teie serveris, olen kogenud teie serveris spammi, ropendamist kui ka lunimist!(vaatepilt polnud hea)
Kui kaua olete meie serveris mänginud:Sees käima hakkasin mingi 2 nädalat tagasi kuid teadsin seda serverit juba suhteliselt ammu (umbes eelmine aasta sain teada)
Kui kaua olete mänginud minecrafti:Arendusfaasi(alphast) saadik ehk 2009-sast
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas:Aktiivsus, Hästi käitumine(Ei ropenda, Ei spammi ja muud siuksed asjad), Ei riku reegleid, Karistus vastavalt rikkumisele ja ka õiglane, Ei tohi minna närvi kui keegi rikub reegleid vms
Millised on teie oskused:Olen olnud paljudes serverites Tehnik/Omanik kui ka teisi ranke(Moderaator,Abistaja jne) ehk mul on oskuseid küllaga (oskan peaaegu kõiki Essentials commande ja tean kuidas neid kasutada tuleb, Oskan CoreProtecti ja ka prismi, Oskan ka WorldEdit-it ja ka WorldGuardi ja ka paljusi tuntuid pluginaid veel suhteliselt hästi), On ka olnud enda server
Millised on teie positiivsed küljed:Saan olla öösiti sees vajadusel, olen aktiivne, aitan kui vaja, järgin reegleid, ei lähe närvi ega ei ärritu tühistele asjadele, abistan teid ka järgmine kord, Eesti keele/Inglis keele oskus!
Millised on teie negatiivsed küljed:Kooli ajal ei saa kahjuks serveris olla (Kell: 7:00 - 15:00 u )
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas:Mulle meeldib teisi aidata, hoida serveris korda, see on ka hea server, siin head omanikud kes ei vihasta väga palju(vähemalt mina pole näinud neid veel vihastamas), tahaksin teie serverile väga palju endast panustada, teil on ka hea juhtkond (omanikud kaasa arvatud), teie serveris pole igav, serveris käib rahvast normaalselt

Edu serveriga! Smile

2Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Reede Veeb 27, 2015 11:13 am

ewolfe3

ewolfe3

Vastu, olid see uc mode crissuperrotter, ning reklaamisid UC serverit (dkservus) ja peaksid perm banned olema.

http://dkserver.tk

3Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Reede Veeb 27, 2015 12:18 pm

Youaces

Youaces

Esiteks olid sa ise ka seal mod ja selle reklaamimise ytlesin ilusti v2lja dkdukile... niiet jah

The author of this message was banned from the forum - See the message

5Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Laup Veeb 28, 2015 11:16 pm

Scrub

Scrub

Poolt Razz Idk tean teda juba kaua, abivalmis aktiivne Very Happy China, oskab enda tööd korralikult teha ja õigesti

6Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Püh Märts 01, 2015 9:09 am

smiton9

smiton9

Ei ole poolt ...Ta suht ülbik ikka seal Neutral

7Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Püh Märts 01, 2015 9:50 am

Youaces

Youaces

mis m6ttes nagu... ise oled sa banndd ja tuled siia arvama... p2riselt kaa va? kus ma ylbik olen?

8Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Püh Märts 01, 2015 9:52 am

Youaces

Youaces

srry vea eest teade pandud telefoniga!

9Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Püh Märts 01, 2015 11:42 am

ShadowMan72

ShadowMan72

Unustage see UC ära, sellel servul siin pole midagi teha ucga. Unustage minevik tähtsam on tulevik Smile

The author of this message was banned from the forum - See the message

11Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Teis Märts 03, 2015 7:25 am

Youaces

Youaces

Olen nüüdsest serveris Eliit , Aitähh väga kes olid poolt ja kes viitsid kirjutada mis minust arvate ! Soovikisin veel siukseid kommentaare paluks!

Õnnelikke soovidega Youaces

12Abistaja avaldus - Youaces Empty Re: Abistaja avaldus - Youaces Teis Märts 03, 2015 7:18 pm

slicace

Youaces sai eksamiga edukalt hakkama ning on võetud meeskonda! Palju õnne talle Smile

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]