Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne):14
Kogemused meie serveris: Olen osalenud erinevates minigamedes, aidanud seda hiiglamasuurt tunnelit ehitada. Alustasin siin serveris mängimist eelmise aasta detsembris, tegin suure pausi ja alustasin nüüd jälle mais.
Kui kaua olete meie serveris mänginud: 2 päeva, 10 tundi ja 15 minutit.
Kui kaua olete mänginud minecrafti: Kindlasti 4-5 aastat.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Ma ei lase reegleid rikkuda, panen protti. Aitan nii palju kui saan, alati. Keelan, kui vaja.
Millised on teie oskused: Oskan panna protti, mute, kick, ban. Kui midagi ei oska, siis leian kindlasti inimese kes mulle seletaks.
Millised on teie positiivsed küljed: Olen rahulik, mind pole lihtne närvi ajada. Oskan leida lahendusi probleemidele, ei ole varem kunagi karistada saanud, kindlasti oskan õigekeelt ja austan kõiki, olenemata rankist. Aitan kindlasti alati, kui abi vaja on. Serverisisestel üritustel olen alati kohal ja leian ka kooli ajal palju aega serveris käimiseks.
Millised on teie negatiivsed küljed: Ma pole just kõige kiirem kirjutaja, ütlen alati kõik otse välja ja vahest võib see natuke kohatu tunduda.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Peaksin olema serveri juhtkonnas, kuna tunnen et saan siia midagi panustada. Mul on aega, natuke kogemusi ja tunnen serveri inimesi. Kõik juhtkonna liikmed tunduvad väga toredad ja mul oleks rõõm üks juhtkonna liikmetest olla.