Vanus(vähemalt 15):15
Kogemused meie serveris: Kui ma siia serverisse tulin sain ma sõbraks AlexHiga ja liitusin Wolfi tiimiga.
Natuke aega hiljem käisin ehitusvõistlusel kus ma ei saavutanud mingit kohta ja käisin ka paadirallil
kus sain esimese koha. Hetkel rohkem midagi huvitavat ei ole millest kirjutada.
Kui kaua olete meie serveris mänginud:Hetkel 36 tundi, kuid kindlasti ma suurendan seda aega.
Kui kaua olete mänginud minecrafti:Minecrafti alustasin ma 2011 aasta lõpus ehk, siis umbkaudu 3 aastat.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas:
1) Ma pean olema viisakas.
2) Ma ei tohi ropendada.
3) Ma ei tohi närvitseda [kui keegi mind närvi üldse suudab ajada]
4) Pean olema mängijatele eeskujuks.
5) Pean mängijaid aitama igal võimalusel kui nad seda soovivad.
6) Pean olema aktiivne. (Vahepeal ma ei saa olla kaua serveris kuna muusikakool on mõnel päeval kella 8ni)
Millised on teie oskused:Minu minecrafti seiklus algas Singelplayer mapis nimega muhvid. Muhvid mapis pelasin ma umbes 1 aasta, siis läksin serverisse nimega Harjucraft. Seal sain ma oma esimese ranki, Korrahoidja!
Varsti tüütas mind HarjuCraft ära ja hakkasin pelama serverit nimega DungeonCrafterz.
Seal sain ma juba Pea-Adminiks ja sain ka DungeonCrafterzi console :O
Siis asutasin ma oma serveri nimega AxuCraft.
AxuCraftis oli päevas sees 8-24 mängijat ja AxuCraft sai päris edukaks, kuid varsti ei pelanud seal ühtegi inimest
AxuCraft püsis üleval umbes aasta, siis hakkasin pelama serverit nimega KlotsCraft.
KlotsCraftis sain ma selgeks mõned pluginaid nagu näiteks CoreProtect, World Edit, World Quard, Group Manager, Hawk tool ja palju muid pluginaid.
Siis jõutsin ma UltraGamingusse (Umbes aasta tagasi, mu playeri nimi oli, siis golud).Ehitasin ka oma modern maja ja suure pumpkin farmi millega sai 10 minutiga 100 pumpkin seedi.
Pelasin UltraGamingut natuke aega kuni leitsin serveri Nexus. (Väga kuulus minecraft server).
Nexuses olin ma väga hea HungerGamesis mul oli 3000+ killi
Ah jaa! Nüüd meenus mulle Jan00068i server kus oli dkduk, janeshfear, ja ka slicace juhtkonnas. Seal servus sain ma abistaja ja ka hiljem moderaatori.
Ja lõpuks jõutsin Dksse
Millised on teie positiivsed küljed:
1) Ma ei lähe kergesti närvi
2) Mul on palju kogemusi
3) Mul on piisavalt vanust
4) Ma olen abivalmis
5) Ma olen aktiivne, kuid nagu ennist öeldud, siis vahel muusikakool segab.
Millised on teie negatiivsed küljed:
Nagu enne ütlesin vahel ei saa ma eriti serveris olla kuna muusikakool segab.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas:
1) Ma arvan, et ma sobiksin siia kuna mulle väga meeldib see server ja tean kõiki commande ja pluginaid mida vajan abistajana.
2) Ma kirjutan selget eesti keelt.
3) Ma panen õiglase ajaga banne ja jaile.
4) Mul on häid ideid milliseid võistluseid võiksime veel serveris korraldada.
5) Ma oleksin eeskujulik abistaja.
6) Ma ei quitiks siit serverist enne kui see server kinni läheb!
-Shadowf 11.01.2015