Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Abistaja Avaldus (HyperZak)

+2
ewolfe3
Chandler13
6 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Abistaja Avaldus (HyperZak) Teis Dets 16, 2014 7:41 pm

Chandler13

Chandler13

Nimi: Andreas Ild (HyperZak)
Vanus: 14 saan 15
Kogemused meie serveris: Ma olen aktiivne päevas 2h-4h sees, mõnikord kah rohkem olen "Ehitusmeister" rank ja mulle meeldib serveri rahvas, saab ka mõnikord huumorit teha ja pjm.Olen paljude suuremate rankidega sõbrad ja saame hästi läbi.
4.Kaua olete meie serveris mänginud: Kusgil 2 päeva olen olnud online. Aga muidu mingi pool kuud või rohkem.
5.Kui kaua olete mänginud Minecrafti: kusgil 4-3 aastat.
6.Mis on sinu kohustused juhtkonnas: Minu kohustus on olla viisakas aitada inimesi kes abi vajab ja olla kätte saadav abi vajavadel inimestel.
7.Millised on teie oskused: Ma oskan panna protti olla viisakas mitte minna kiirelt närvi vaid asjad rahulikult lahendada, Mul on ka serveril oma Youtubi kanal: DKserver mis prg tegemisel ja kui vaba aega siis tegelen rohkem selle kanaliga.
8.Millised on teie positiivsed küljed: Mul on oskused inimestega suhelda, õppimine koolis käib kah hästi, oskan inimesi aitada, olen aktiivne(Janeshfear koguaeg kysib kus abistajad ehk paljud on ebaktiivsed).
9.Millised on teie negatiivsed küljed:Mulle ei meeldi ebaviisakas käitumine, serveris lollitamine ja pm.
10. Näen et Abistajaid on serveris vähe või ebaktiivsed üks keda ma näen sees on blackyogi ta on pmst ainuke kes on aktiivne ja on abivalmis kuid tema ka üksi seal hakkama ei saa. Mul on oskused asju lahendada.
11. Teine, esimene oli siis kui ma serverisse tulin vist ja käitusin ebaviisakald naduge kui lugesin reegleid ja siis pidi olema Kogenenud et avaldust teha. Smile

Häid Jõule ! Smile

2Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Teis Dets 16, 2014 9:06 pm

ewolfe3

ewolfe3

Poolt, tore inimene on, kuid sõnavaraga vaata ette mees! Very Happy

http://dkserver.tk

3Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Teis Dets 16, 2014 9:08 pm

Chandler13

Chandler13

A kesse räägib? Very Happy

4Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Teis Dets 16, 2014 9:10 pm

ewolfe3

ewolfe3

Mina räägin, ofcorse.. Very Happy

5Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Teis Dets 16, 2014 9:13 pm

Chandler13

Chandler13

Okei ärme lobise siin see pole õige koht lobisemiseks Smile

6Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Nelj Dets 18, 2014 3:32 pm

Quibblee

Poolt!

7Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Nelj Dets 18, 2014 3:33 pm

CreepNinja

Täitsa poolt! Smile

8Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Reede Dets 19, 2014 5:11 pm

Nick431

Poolt!

Aga 1 viga, kirjavigasid natuke parandada ja kohe oledki GOLD TRIO abistamises/meeskonnas Very Happy

The author of this message was banned from the forum - See the message

10Abistaja Avaldus (HyperZak) Empty Re: Abistaja Avaldus (HyperZak) Laup Dets 20, 2014 12:12 pm

ewolfe3

ewolfe3

Pange kinni, ta juba abistaja Very Happy

The author of this message was banned from the forum - See the message

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]