2.Vanus: 17. aastane
3.Kogemused: Olemas kogemus enda serverist omanikuna (Wystern MC), kuid olemas ka palju kogemusi muudest mängudest administraatori/moderaatorina. Alustasin abistaja karjääri ET-s umbes 2007-2008ndal aastal, peale seda, jätkasin SAMP maastikul enamvähem kõigis kuulsamates eesti serverites moderaatori/administraatorina.
4.Kaua mänginud: Pole kaua mänginud.paar tunnikest,aga Spritegod nimega kuskil 4-5 kuud
5.Kaua minecrafti mänginud: Oled minecrafti mänginud 6-7 aastat.
6.Mis on minu kohustus olla juhtkonnas: soovin lihtsalt olla abiks serverile ning selle mängijaskonnale. Abistan oma võimaluste piires ning üritan luua lahendusi erinevatele probleemidele ja muredele.
7.Oskused: Mängija küsib Survival serveris oma alale kaitset.
Telepordin mängija juurde ning uurin, kas on olemas vastavad postid/piirid, kuhu ta soovib kaitset lisada. Kui aga puuduvad, siis abistan ning määran kaitse ala. Seejärel uurin, kas mängija soovib flage (Greeting/Farewell) ning kas ta soovib kedagi ka oma alasse liikmeks/omanikuks, Mängija solvab kaasmängijaid ning kasutab pidevalt ebasobilikke väljendeid.
Kindlasti suhtleks ja uuriks, milles on probleem. Kuna Minecraft on üldjuhul sellises vanuses inimeste mäng, kus elatakse ennast ikkagi suhteliselt vabalt välja, siis üldjuhul on ka ropendamise/närvitsemise/sõimamise põhjuseks mingi probleem. Üritaks viia vestluse PM-i, lahendada mängija mure ning mängijat rahustada. Kui see ei õnnestu, on mul õigus kasutada vastavalt kicki/mutet/hoiatust, et mängijat ohjeldada. Viimane piir on siiski ban, kuid üldjuhul eelistan taltsutamatut mängijat (kui muud viisid enam ei aita) puhkama saata ca 30ks minutiks (ajaline ban), üldjuhul suudetakse siis rahuneda, kui see aga ei aita, tuleb võtta käsile karmimad meetmed.
8.Positiivsed küljed:Olen piisavalt vana,Haritud inimene
9.Negatiivsed küljed: Võin mõnikord ebaaktiivne olla tööpärast aga enamus aeg ikka aktiine
10.Miks just selles serveri juhtkonnaks miks mitte teistesse.nagu siin ennist ütlesin et soovin olla abiks serverile ning selle mängjiaskonnale.Olen hea südamega poiss kes soovib kõigile head.