Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Abistaja avaldus (Quibblee)

+3
smiton9
ewolfe3
Quibblee
7 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Abistaja avaldus (Quibblee) Kolm Dets 03, 2014 8:10 pm

Quibblee

1. Siim
2. Vanus 17
3. Olen jõudnud "Kogenud" tasemeni, tutvunud serveriga üle üldiselt. Olen aru saanud, mis sorti inimesed enamjaolt serverit külastavad.
4. Alates 28.11.2014
5. Alates Beta 1.2
6. Aidata liikmeid,üritan lahendad probleemid võimalikult ainulaadselt ning profesionaalselt.
7. Kuna olen olnud eelnevalt paaris serveris Moderaator, Admin ning on olnud ka endal väikest aega server tean enam vähem kõiki "basic" asju, et serverit töökorras hoida.
8. Lahendada probleeme võimalikult kiiresti, ainulaadselt, loominguliselt, Meeldib aidata teisi, sest see teeb ju hea tunde, väldin ärritumist.
9. Ei meeldi eriti tegeleda asjadega, mis mind väga ei huvita ega köida.
10. Nagu eelnevalt öeldud, annan endast parima et lahendada probleeme profesionaalselt. Samuti tundub hetkene serveri juhtkond väga tore, ning oleks au liituda. Smile

Viimati muutis seda Quibblee (Kolm Dets 03, 2014 8:17 pm). Kokku muudetud 1 kord

2Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Kolm Dets 03, 2014 8:15 pm

ewolfe3

ewolfe3

NB: sama küsimus sulle!

Küsimus, millist asutust sa otsid siis? Admin/mode/abistaja? et registreeruda Adminiks/Modeks/abistajaks tuleb ju alustada Abistajast, ja siis vaatavad omanikud edasi mis saab. kas saad rankup või ei saa.

http://dkserver.tk

3Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Kolm Dets 03, 2014 8:16 pm

Quibblee

blackyogi kirjutas:NB: sama küsimus sulle!

Küsimus, millist asutust sa otsid siis? Admin/mode/abistaja? et registreeruda Adminiks/Modeks/abistajaks tuleb ju alustada Abistajast, ja siis vaatavad omanikud edasi mis saab. kas saad rankup või ei saa.
No eks ikka madalalt Smile

4Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Reede Dets 05, 2014 2:31 pm

smiton9

smiton9

Minuarust on quiblee väga abivalmis ja suhtub hästi inimestese Smile ja ma tean et ta oskab hästi commandeid ja muid vajalikke asju Smile Ta on tore ka ja ei riku reegleid niiet ma ei näe põhjust miks ta ei peaks abistaja olema Smile

The author of this message was banned from the forum - See the message

6Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Teis Dets 09, 2014 10:46 am

Nick431

Poolt Smile

7Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Nelj Dets 11, 2014 10:53 pm

ThaNightcore

Admin

hmm oled kirjutanud ,et sulle ei meeldi eriti tegeleta asjadega mis sind ei huvita ega köida. Inimestel võib esineda küsimusi ja probleeme mis pole just kõige meeldivamad ja köitvamad. Loodan ,et oled sellega arvestanud.

8Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Reede Dets 12, 2014 5:08 pm

Quibblee

ThaNightcore kirjutas:hmm oled kirjutanud ,et sulle ei meeldi eriti tegeleta asjadega mis sind ei huvita ega köida. Inimestel võib esineda küsimusi ja probleeme mis pole just kõige meeldivamad ja köitvamad. Loodan ,et oled sellega arvestanud.

Muidugi olen arvestanud sellega, sest ega alalõpmata tuleb tegeleda asjadega, mis ei lähe nö. väga peale Smile

9Abistaja avaldus (Quibblee) Empty Re: Abistaja avaldus (Quibblee) Reede Jan 16, 2015 6:54 pm

dkduk

Admin

Antud mängija on juba abistaja.Teema lukku.

https://dkserver.forum.co.ee

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]