Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Moderaatoriks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Moderaatoriks  Empty Moderaatoriks Reede Dets 26, 2014 10:50 pm

luv1dstar

luv1dstar

1. Nimi: Mängus luv1dstar päriselus Tairi
2. Vanus(vähemalt 15).15
3. Kogemused meie serveris.: Olen olnud siin serveris suht kaua,oskan probleeme lahendada ilma tülli minemiseta.
4. Kui kaua olete meie serveris mänginud.täpselt ei tea mingi 2-3 kuud
5. Kui kaua olete mänginud minecrafti.umbes 4 a.
6. Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas.: Pean teadma kuidas lahedada probleeme,oskama panna protti,kellegile põhjusega ban/mute panna,oskama kellegile jail panna.Osata hästi teistega käituda.
7. Millised on teie oskused.Ma oskan panna protti,banni,mutet,jaili.Oskan inimestega rahulikult rääkida.
8. Millised on teie positiivsed küljed. Mul on külm närv.Oskan inimestega suhelda.
9. Millised on teie negatiivsed küljed.Mul võin hätta jääda kellegi korrale kutsumisel sest olen natuke arg..
10. Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas.sellepärast et ma oskan hästi suhelda ja oskan õiglust jalule seada.
11. Mitmenda avaldusega on tegu ja kui eelmine ei läinud läbi siis miks.(Valetada pole mõtet saame järgi uurida ja vajadusel saate karistada.) Teisega.Ma täpselt ei tea ma saatsin eelmise ära seda pandi tähele ja öeldi et saan abistajaks aga ei tea ei ole saanud...

2Moderaatoriks  Empty Re: Moderaatoriks Laup Dets 27, 2014 10:36 am

ewolfe3

ewolfe3

Hetkel erapooletu, ole serveris aktiivsem ja muidugi, alustame ikka abistajast, mitte modest =)

http://dkserver.tk

3Moderaatoriks  Empty Re: Moderaatoriks Laup Dets 27, 2014 3:22 pm

smiton9

smiton9

Ei näe sind servus väga ja ei tahaks mingeid võõraid modedeks

The author of this message was banned from the forum - See the message

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]