Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Moderaatoriks ewolfe3

+3
smiton9
Shadowf
ewolfe3
7 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Moderaatoriks ewolfe3 Empty Moderaatoriks ewolfe3 Nelj Veeb 05, 2015 5:01 pm

ewolfe3

ewolfe3

Nimi: Veiko
Vanus(vähemalt 15): 15, oktoobris 16
Kogemused meie serveris: Olen rank abistaja
Kui kaua olete meie serveris mänginud: 3-4 kuud
Kui kaua olete mänginud minecrafti: 1-2 aastat
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Olla viisakas, eeskujulik mängijatele, mitte ropendada serveri tavachatis kui ka admin chatis, "Enne aita teisi, siis tegele enda asjadega", pean olema serveris päevas vähemalt 2 tundi, kuid olen umbes 4-5 tundi sest mulle meeldib see server, pean täitma enda kohustusi, mis on mulle ette antud, ei tohi rikkuda reegleid, Ei karista inimesi ilma põhjusta.
Millised on teie oskused: Oskan panna protecti, flage jne, olen olnud mõnes serveris abi-omanik, ning pea-admin ja mode
Millised on teie positiivsed küljed:Ei vihasta, ei ropenda, ei laima teisi.
Millised on teie negatiivsed küljed: Võin vahel ärrituda, kui keegi ei kuula mida ma neile räägin.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Peaksin olema serveris juhtkonnas, kuna järgin reegleid, aitan teisi, ning ei ole kuri.

Viimati muutis seda ewolfe3 (Esm Veeb 23, 2015 9:33 am). Kokku muudetud 1 kord

http://dkserver.tk

2Moderaatoriks ewolfe3 Empty Re: Moderaatoriks ewolfe3 Esm Veeb 09, 2015 6:36 pm

Shadowf

Shadowf

Kindlasti poolt! Sa oled päris kaua abistaja olnud ja kogemused sul samuti olemas nii, et pole kahtlustki!

3Moderaatoriks ewolfe3 Empty Re: Moderaatoriks ewolfe3 Kolm Veeb 18, 2015 4:47 pm

smiton9

smiton9

POOLT KINDLALT.Ta on serveris rohkem kui 4-5h isegi...Vahepeal kui ta ära sõidab siis alati pole kedagi teist sees ja siis te ei pane teda modeks?No ...hallo lol!

4Moderaatoriks ewolfe3 Empty Re: Moderaatoriks ewolfe3 Nelj Veeb 19, 2015 2:46 pm

dkduk

Admin

Smitonile-Kui abistaja ewolf3 ära sõidab,ei panna serverit kinni,vaid seal on ikka rahvast,ning see loogika,et väidetav fakt,nagu ewolf3 reiside ajal poleks kedagi serveris,peaks talle tagama moderaatori koha,pole küll eriti asjakohane.Moderaatoriks saamisel on vaja täita teatud tingimused.Mängijad,kes eriti serveris ei viibi,ei ole pädevad otsustama,kes on moderaatoriks sobiv ja kes mitte.Oleme ka ise aktiivsed,seega on meil vägagi hea ülevaade,kes ja millega hakkama on saanud ja silma paistnud.

https://dkserver.forum.co.ee

5Moderaatoriks ewolfe3 Empty Re: Moderaatoriks ewolfe3 Laup Veeb 28, 2015 11:18 pm

Scrub

Scrub

Poolt Very Happy Suht aktiive, aga palun ole natukenegi leebem Smile

The author of this message was banned from the forum - See the message

7Moderaatoriks ewolfe3 Empty gmm Püh Märts 01, 2015 11:26 am

ShadowMan72

ShadowMan72

Moderaatori avaldus hmmm. Alles rääkisid kuidas rahvas tahab sust lahti saada ja et sa demote saaksid. Mina igastahes pole poolt kuna modeks ei saa niisama. Ega sellest ei piisa et teen ainult avalduse ja loodan, et saan modeks.
Modeks saadakse rohkem nii kui sa jääd pea juhtkonnale heas mõttes silma ning pea juhtkond jälgib kõike. Isegi väike vale liigutus ning tulevikus.oled usalduse kaotanud. Vōib jääda tunne, et ma isekas ja ego täis kuid nii ei ole. Ma räägin seda oma kogemustest kui 2009 alustasin minecrafti servudega. Alati peamine probleem oli rankup alustades mc classicust lõpetades 1.8.3-nii. Igastahes minu poolt ei.
TEEMA LUKUS

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]