Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerimine Moderaatoriks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerimine Moderaatoriks Empty Kandideerimine Moderaatoriks Püh Juul 26, 2015 10:28 pm

HannesLoite

Nimi: Hannes Loite, mängusisene: Hannes

Vanus(Piirangut pole, kui käitumine on korrektne): 15 aastane

Kogemused meie serveris: Olen hetkel teie serveris rank nimega Abistaja.

Kui kaua olete meie serveris mänginud: Ma olen teie serveris mänginud 174 tundi ehk 7 päeva ja 6 tundi.

Kui kaua olete mänginud minecrafti: Minecrafti olen ma harrastanud mängida nii umbes 3-4 aastat, väikeste vahedega.

Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Minu kohustused olla juhtkonnas on mängijate kontrollimine, ürituste korraldamine/läbiviimisel aitamine,
mängijate õiglane karistamine vastavalt tehtule, üldine korrahoidmine serveris, olla eeskujuks teistele mängijatele ehk olla viisakas ja mitte ropendada, hoiatada serverit kahtlaste isikute ja ohtude eest, ´´Enne töö, siis lõbu´´ ehk enne aitan abivajajaid ja siis alles tegelen
oma asjadega. Kindlasti ei tohiks jätta abivajajat oma probleemiga üksi.

Millised on teie oskused: Olen nii mõningaski serveris olnud suur rank, seega oskan panna protecti ja lisada flage. (Protecti panemisega oli küll Abistajana olles alguses probleeme, aga nüüd on see selge), oskan kasutada WorldEdit-it, core protecti, sammuti tunnen ma ka
paljusid teisi vajalikke commandeid ja kui peaks juhtuma, et midagi on meelest läinud ja ei oska, siis ma saan alati teiste käest küsida ja ma saan asja selgeks.

Millised on teie positiivsed küljed: Olen väga abivalmis ja aitan meeleldi abivajajaid, pean kinni serveri reeglitest, oskan ennast vaos hoida ja ei ärritu kergesti, ei ropenda, püüan ikka enamasti ilma kirjavigadeta kirjutada, oskan veidike inglise keelt juhul kui mõni inglane peaks abi vajama.
Sammuti Respekteerin ma endast suuremaid ranke ja kuuletun neile.

Millised on teie negatiivsed küljed: Kui on ilusad ilmad, siis ma ei pruugi päeval väga aktiivne olla, aga see-eest istun ma õhtuti ja öösiti serveris. (Jah ma muutusin Abistajana olles laisaks ja ei käinud vahepeal enam eriti serveris, aga ma püüan nüüd ikka enamasti käia
serveris iga päev, ja kui ei jõuagi päeval sisse siis olen ehk ööselgi sees.)

Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Ma peaks teie serveri juhtkonnas just sellepärast olema kuna mulle meeldib väga teisi aidata, pean kinni serveri reeglitest, ei ropenda ja ei karista inimesi ilma põhjuseta. Ja kuna serveris on moderaatoritele vabu kohti, siis
mõtlesingi, et võiks minna uuele tasemele teie serveri juhtkonnas.

Ma luban, et ma hakkan tihemini serveris sees käima, ja asja tõsisemalt võtma.

Päikest ja jõudu serveri meeskonnale! Smile
Lugupidamisega: Hannes

2Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Teis Juul 28, 2015 3:15 pm

gemmay

gemmay

Sul on serveris rangi ees number [1], seega Sa oled esimeses levelis. Et saada moderaatoriks, pead Sa läbima 5 levelit Smile

3Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Teis Juul 28, 2015 3:24 pm

Aina_R

Jah meil ei saa kandideerida moderaatoriks. Peaksid seda teadma. Sammuti olid sa vahepeal väga pikka aega ära.

4Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Teis Juul 28, 2015 5:30 pm

HannesLoite

Olgu, ei teadnud seda Very Happy

5Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Teis Juul 28, 2015 6:07 pm

gemmay

gemmay

Ma ei teadnud ka alguses Very Happy

6Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Kolm Juul 29, 2015 3:20 pm

Aina_R

Sammuti peaks käima ideaalis vähemalt 2 tundi päevas sees, see on ka /warp juhtkonnas kirjas.. Antud juhul pole sa juba 2 päeva sees käinud .

7Kandideerimine Moderaatoriks Empty Ei saa poolt olla. Kolm Juul 29, 2015 3:42 pm

ukp123

ukp123

Hannes, sa võiksid natukenegi rohkem aktiivne olla, hetkel 29.07.2015 17:25 oled sa väljas olnud 2 päeva ja kaks tundi. Abistaja ja üldse juhtkond peaks päevas sees olema vähemalt 2 tundi. Üritsute kaasaaitamine, pole vähemalt viimaselajal sind seda tegemas näinud. + Ma oleks mõelnud poolt olemise peale siis, kui oleks sinu ees number 4. Hetkel ei saa lihsalt okei sinu kandideerimise peale "mhmh" öelda, kuigi kandideermine modeks on ajaraisk, kuna tavaliselt valib pea-juhtkond ise moded.

Parimaid mänguelamusi Dkserveris.

8Kandideerimine Moderaatoriks Empty Re: Kandideerimine Moderaatoriks Nelj Juul 30, 2015 1:24 am

HannesLoite

Jah ma saan kõigest aru ja polegi vastu vaielda midagi aga see, et ma praegu servust puudun on tingitud sellest, et mu kuu neti limiit on ületatud ja seega ei saa ma kuu lõpuni serverisse tulla. Mainisin seda lihtsalt selleks, et te ei arvaks, et ma laiskusest servis ei käi.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]