Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

CreeperBros Abistajaks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1CreeperBros Abistajaks Empty CreeperBros Abistajaks Nelj Dets 11, 2014 5:58 pm

CreeperBros123

1. Minu nimi on Lauri
2. Ma olen 14 Talvel saan 15.
3. Oskan nalja teha, et inimestel igav ei oleks. Suudan raskemate probleemidega ise hakkama saada. Suudan tülisid lepitada jne..
4. Umbes paar nädalat tagasi, leidsin selle serveri Facebooki lehelt ja mulle hakkas see server meeldima.
5. Olen mänginud 2-2,5 aastat. Aga Commanditega ei tohiks probleeme olla, sest SinglePlayerCommanditega kõik põhilised asjad selgeks õpitud.
6. Kohustused:
* Olla Viisakas
* Olla Sõbralik
* Teha endast kõik, et ka teistel oleks tore serveris mängida.
* Ole viisakas, anna teistele eeskuju, et nemad just peaksid sinu moodi käituma
* Ära ülbitse [No **** kes nüüd Abistaja sai?...] Sellise jutu eest kaotad sa rangi päris kiiresti.
7. Minu oskused on Panna Protecti ja Flage/Kick/Jail/Mute/TempBan ja isegi kui peaks olema midagi sellist mida ma ei oska siis ei löö kartma vaid julgen küsida!
8. Saan olla aktiivne, kuna pole midagi muud teha ainult kool välja arvata. Teen natuke nalja, et serveris ei oleks igav. Üritan teistega sõber olla.
9. Võin närvi minna, aga üritan roppe sõnu tagasi hoida mitte ei kirjuta kohe kõike chatti.
10. Sellepärast, et serveris [DkServeris] on palju inimesi kes mõistavad ja ajavad ka normaalset juttu. Nendega saab hästi läbi ja oleks tore olla sellise serveri juhtkonnas. Lisaks on tore ka abistada teisi. Like a Star @ heaven

The author of this message was banned from the forum - See the message

3CreeperBros Abistajaks Empty Re: CreeperBros Abistajaks Esm Jan 12, 2015 12:32 pm

Shadowf

Shadowf

Ei ole kunagi serveris näinud. -1.

4CreeperBros Abistajaks Empty Re: CreeperBros Abistajaks Esm Jan 12, 2015 1:39 pm

ewolfe3

ewolfe3

Vastu. ei ole ka näinud serveris sind!

http://dkserver.tk

5CreeperBros Abistajaks Empty Re: CreeperBros Abistajaks Nelj Mai 28, 2015 9:49 pm

ewolfe3

ewolfe3

Tagasi lükatud. Kasutaja ei mängi meie serveris enam. Lukku.

http://dkserver.tk

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]