Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerimine Abistajaks

5 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerimine Abistajaks Empty Kandideerimine Abistajaks Reede Mai 08, 2015 8:14 pm

HannesLoite

•Päris nimi: Hannes Loite, Mängusisene nimi: Hannes

•Vanus: Hetkel 14, kuu aja pärast saan 15. (Ma saan aru, et vanuse nõue on 15+ aga kui inimene ikka normaalselt käitub ja sobib abistajaks siis ei tohiks sellest probleeme tulla, kui inimene on natuke noorem kui nõutud)

•Kogemused: Olen praegu teie serveris rank nimega Professionaal. Olen olnud nii mõneski serveris Pea-Admin või mõni muu suur rank. Kuna ma ei ole juba kaua aega üheski serveris mõni suurem rank olnud, siis mul ei pruugi kõik asjad meeles olla, aga küll need varsti jälle selgeks saavad mängimise käigus.

•Mänguaastad: Minecrafti olen ma juba harrastanud mängida umbes 3-4 aastat. (väikeste Vahedega)

•Abistaja rank-iga kaasnevad kohustused: Abistaja rank-iga kaasnevad nii mõningadki  kohustused, esiteks peaks üks õige abistaja olema selline kes ei lähe iga pisikesema rikkumise peale tähtsust täis ja ei hakka banide ja mute-tega asja parandama vaid proovib hoopiski seda asja kõigepealt kuidagi rahulikumalt lahendada. Teiseks peaks olema abistaja aktiivne ja võimalusel iga päev serveris sees käima. Kolmandaks peaks abistaja olema abivalmis teisi aitama kui kellegil on mõni probleem või mingi küsimus. Abistaja võiks olla ka rõõmsameelne ja ei tohiks oma isiklikke probleeme teiste mängijate peal välja valada.

•Oskused: Nagu ma juba eelnevalt tekstis mainisin, olen ma nii mõneski serveris Pea- Admin või mõni muu suurem rank olnud. Seega protecti panemisega ja flagidega mul ei tohiks küll probleeme tulla. Sammuti oskan ma ka //wand-i ja muid commandeid kasutada.

•Minu positiivsed küljed: Ma olen väga abivalmis ja mul on hea meel kui ma saan kellegile abi pakkuda või head teha. Ma ei näe põhjust ilma asjata kergesti närvi minna ja ei hakka vihast mute-sid ega ban-e jagama. Ma olen ka väga aktiivne ja püüan rohkelt oma vaba aega serverile pühendada.

•Minu negatiivsed küljed: Kuna ma käin veel koolis siis ma ei saa E-R päevotsa serveris istuda ja probleeme lahendada kuna kool kestab tavaliselt 8:00-16:00.

Minupoolt aga Jõudu ja jaksu DkServeri meeskonnale! Smile

Viimati muutis seda HannesLoite (Reede Mai 08, 2015 9:37 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Oli vaja mõningaid lauseid lisada.)

2Kandideerimine Abistajaks Empty Re: Kandideerimine Abistajaks Reede Mai 08, 2015 9:39 pm

ewolfe3

ewolfe3

Abistajal pole ban õiguseid ,aga annan oma poolt hääle, edu!

http://dkserver.tk

3Kandideerimine Abistajaks Empty Re: Kandideerimine Abistajaks Esm Mai 11, 2015 10:45 am

MaOlenPS3Gamer

MaOlenPS3Gamer

Ilus põhjalik avaldus, ma olen poolt

BaccaF

4Kandideerimine Abistajaks Empty Re: Kandideerimine Abistajaks Püh Mai 24, 2015 5:19 pm

hendri

Ilus ja põhjalik olen ka poolt Cool

5Kandideerimine Abistajaks Empty Re: Kandideerimine Abistajaks Püh Mai 24, 2015 5:20 pm

hendri

flower flower

6Kandideerimine Abistajaks Empty Re: Kandideerimine Abistajaks Laup Juul 11, 2015 8:47 pm

slicace

Hannes on nüüdsest serveri Abistaja. Jõudu ja jaksu talle!

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]