Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne): 15-aastane.
Kogemused meie serveris: Hetkel olen professionaali rank.Olen osalenud paljudes ehitus võistlustes ja püügivõistlusel/kalastamisvõistlusel.
Kui kaua olete meie serveris mänginud: Olen käinud vahedega,käisin kunagi kui server tekkis ja siis vahepeal ei käinud ja hakkasin jälle uuesti käima.
Kui kaua olete mänginud minecrafti: Umbes 4 aastat.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas:Pean serveris korda hoidma,ei tohi närvi minna iga väiksema asja pärast,annan endast parima,käitun sõbralikult.Ei hakka endast suuremale rangile vastu.
Millised on teie oskused:Oskan kasutada /wand, Oskan panna protection'i, tean mida teha kui keegi käitub halvasti,ei kuula sõna või teeb midagi muud halba.Tean kuidas panna /warp'i. Olen olnud mõndades serverites kas omanik,admin,moderaator ja abistaja.
Millised on teie positiivsed küljed:Suudan rahulikuks jääda ja ei lähe ruttu närvi.Olen piisavalt iseseisev.
Millised on teie negatiivsed küljed: Ma olen commandide kirjutamises aeglane ,mis võib probleeme tekitada ja vahel ununevad mõned commandid ära.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Ma suudan serverit üksida üleval pidadada.Ma olen päris kogenud serveri pidamises.