Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne):Vanus on 16, Saan 9.Detsember 17.
Kogemused meie serveris: Praegu veel väga ei ole siin serveris, aga teistes serverites on väga palju kogemusi.
Kui kaua olete meie serveris mänginud: Olen serveri liige olnud päris tükk aega, vahepeal ei mänginud üldsegist minecrafti umbkaudu 6kuud. Kuid muidu liitusin Esimest Korda DK serveritega umbes 1-2 aastat tagasi.
Kui kaua olete mänginud minecrafti: Olen Minecrafti mänginud pea 5aastat.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Juhtkonna liikme kohustused on hoida serveris korda, aidata tavamängijaid, rankidega inimesi ja juhtkonna kaaslaseid abist välja. Eemaldada serverist ebavajalikud inimesed ( Reeglite Rikkujad )
Millised on teie oskused: oi oi. Mul on ikka väga palju oskuseid. Olen omandanud ise 3 serverit ja aidanud teisi serveritega. Tunnen väga palju Essentials commandeid, WorldEdit ja WorldGuard commandeid. Tunnen ka ungrief commandeid. Tunnen serveri consoole ja oskan nendega tegeleda.
Millised on teie positiivsed küljed: Minu positiivsed küljed on need, et ma tunnen palju commandeid, olen abivalmis ja mitte kergesti närvi minev.
Millised on teie negatiivsed küljed: Negatiivsed küljed on need, et kuna ma käin 9ndas klassis siis mul on vahetevahel vähe aega arvutipeal. Peamiselt olen päevas vähemalt 2tundi minecraftis.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Ma peaksin olema juhtkonnas sellepärast, et ma tunnen serveritest peamiselt pimesilmi, olen abivalmis, võrdlen kõiki ühtlaselt. Määran õiglaseid karistusi ning olen sõbralik.
Ootan teie vastuseid ning tänan Tähelepanu eest