Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon

2 posters

Sparky1779 Abistajaks?

Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Vote_lcap0%Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Vote_rcap 0% [ 0 ]
Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Vote_lcap0%Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Vote_rcap 0% [ 0 ]
Kokku Hääli : 0

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Empty Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Püh Nov 01, 2015 8:23 pm

Sparky1779

Nimi:Gerdo Järvpõld, Ingame - Sparky1779

Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne):Vanus on 16, Saan 9.Detsember 17.

Kogemused meie serveris: Praegu veel väga ei ole siin serveris, aga teistes serverites on väga palju kogemusi.

Kui kaua olete meie serveris mänginud: Olen serveri liige olnud päris tükk aega, vahepeal ei mänginud üldsegist minecrafti umbkaudu 6kuud. Kuid muidu liitusin Esimest Korda DK serveritega umbes 1-2 aastat tagasi.

Kui kaua olete mänginud minecrafti: Olen Minecrafti mänginud pea 5aastat.

Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Juhtkonna liikme kohustused on hoida serveris korda, aidata tavamängijaid, rankidega inimesi ja juhtkonna kaaslaseid abist välja. Eemaldada serverist ebavajalikud inimesed ( Reeglite Rikkujad )

Millised on teie oskused: oi oi. Mul on ikka väga palju oskuseid. Olen omandanud ise 3 serverit ja aidanud teisi serveritega. Tunnen väga palju Essentials commandeid, WorldEdit ja WorldGuard commandeid. Tunnen ka ungrief commandeid. Tunnen serveri consoole ja oskan nendega tegeleda.

Millised on teie positiivsed küljed: Minu positiivsed küljed on need, et ma tunnen palju commandeid, olen abivalmis ja mitte kergesti närvi minev.

Millised on teie negatiivsed küljed: Negatiivsed küljed on need, et kuna ma käin 9ndas klassis siis mul on vahetevahel vähe aega arvutipeal. Peamiselt olen päevas vähemalt 2tundi minecraftis.

Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Ma peaksin olema juhtkonnas sellepärast, et ma tunnen serveritest peamiselt pimesilmi, olen abivalmis, võrdlen kõiki ühtlaselt. Määran õiglaseid karistusi ning olen sõbralik.

Ootan teie vastuseid ning tänan Tähelepanu eest Smile

2Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Empty Re: Kandideerimine DKServerid 1.7Versioon Teis Nov 03, 2015 2:53 pm

Scrub

Scrub

näinud 0 korda

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]