Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne):14
Kogemused meie serveris:Olen olnud siin 2 korda abistaja ja olen praegu "Dkspecial" auastmes
Kui kaua olete meie serveris mänginud:Ma täpselt ei tea sest "autorank" restartis ennast lionhosti jamade tõttu ja ma ei saa seda vaadata kuid seda serverit ma tean alates 2014 umbes aga mängima hakkasin seda 2015 jaanuaris vist
Kui kaua olete mänginud minecrafti:alpha versioonist alates (2009)
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas:Minu kohustused on olla viisakas, arvestada iga mängijaga ja karistus vastavalt rikkumisele.
Millised on teie oskused:Oskan kõiki essentials käsklusi, worldedit pooleldi peas, worldguardis oskan ka kõike.Varasemalt olen haldanud(tehnik/abi-omanik olnud) erinevaid servereid(um 12 serverit)
Millised on teie positiivsed küljed:Oskan jääda rahulikuks solvangu puhul(varasemalt olen parandanud ennast)
Millised on teie negatiivsed küljed:Võin egotsema hakata ehk ennast kiitma jne ja olen aktiivne mängija kuid argipäeviti ei saa olla serveris kell 7:00 - 15:00(mõnikord saan)
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas:Olen tähelepannud et teil pole väga palju abistajad niisiis proovin ma serverit abistamisega aidata, see on ka liiga hea server et loobuda abistajast. Nagu näha siis ma olen koguaeg tagasi tulnud