Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerimine abistajaks.

5 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerimine abistajaks. Empty Kandideerimine abistajaks. Esm Aug 17, 2015 9:46 pm

kkolga4

1.Nimi: Kristo Kolga serveris nimi kkolga4.
2.Vanus:(piirangut pole, kui käitumine on korrektne) 14
3.Kogemused meie serveris: Olen osalenud enamus üritustel ja muudel asjadel mida on võimalik serveris kaasa teha või kogeda.
4.Kui kaua olete meie serveris mänginud: 5 päeva ja 2 tundi Rank DKspecial.
5.Kui kaua olete mänginud minecrafti: 2 aastat (hiljuti oli pikem vahe)
6.Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Abistan ennem teisi ja teen enda asju hiljem ,panema protti kui on vaja ,olla teistele eeskujuks ,lahendada probleeme õiglaselt mitte olla liiga karm ega liiga leebe ning mitte olla üleolev ja tähtis.
7.Millised on teie oskused: Oskan panna protti ,jail-i ,kick-ida ,lahendada probleeme ,organiseerida midagi kui on vajadust. Kui on midagi puudu siis saab alati juurde õppida. Olen olnud teise serveri juhtkonnas ka.
8.Millised on teie positiivsed küljed: Oskan Inglise keelt ja Eesti keelt ,ei lähe kiiresti närvi, olen palju arenenud MC-s viimasel ajal kuna olen hakkanud jälle tihedamalt mängima.
9.Millised on teie negatiivsed küljed: Ennem oli nii et ütlen mõne ropu sõna aga olen nüüd mõistnud et  pole vaja seda kirjutada serveris kus on toredad inimesed. Muud midagi polegi.
10.Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Arvan, et suudan olla selles serveris kasulik ja aidata teisi kuna mulle meeldib see ja olen vabal ajal peaaegu alati serveris.

2Kandideerimine abistajaks. Empty Re: Kandideerimine abistajaks. Teis Aug 18, 2015 12:05 am

NeonLight2

Poolt, Väga chill vend Wink

3Kandideerimine abistajaks. Empty Re: Kandideerimine abistajaks. Teis Aug 18, 2015 6:10 am

Martin_Juust

siinserveris on piisavalt abistajaid modereid,adminisraatorit ja omaniku
erapooletu

4Kandideerimine abistajaks. Empty Re: Kandideerimine abistajaks. Teis Aug 18, 2015 8:50 am

ewolfe3

ewolfe3

Serveris on 2 Omaniku, 1 Admin (kes on aktiivne), 1 Pea-Moderaator ning 0 tavamode. Abistajaid 4 ise poolt! Good luck!

http://dkserver.tk

5Kandideerimine abistajaks. Empty Re: Kandideerimine abistajaks. Teis Aug 18, 2015 9:39 am

dkduk

Admin

Ei oska hetkel midagi öelda,aga eks jälgin ja kui sa tundud sobivat,korraldame sulle millalgi eksami.

https://dkserver.forum.co.ee

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]