Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Legion abistajaks

2 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Legion abistajaks Empty Legion abistajaks Nelj Okt 15, 2015 5:13 pm

Legion

Nimi: Legion
Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne): 15 aastat ja 10 kuud.
Kogemused meie serveris: 6 päeva ja 5 tundi online.
Kui kaua olete meie serveris mänginud: Umbes 1-2 kuud (Täpselt ei tea, aga seda saab kuskilt kontrollida).
Kui kaua olete mänginud minecrafti: Minecrafti hakkasin mängima juba peaaegu kohe kui see välja tuli, aga on olnud ka mitme aastaseid pause... Aga lühidalt öeldes tean ma minecrafti oluliste asjade kohta kõike, ning ebaolulisi asju tean ka väga palju.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Olla väga korrektse kirjaga ning külma närviga. Abistada kohe kui ma hõivatud ei ole. Teada neid asju mida ma teadma peaksin enda juhtkonna rankis. Ning kindlasti ei tohi ma panna iga vale liigutuse eest banni ega muulviisil "ülepingutada". Ning neid asju on veelgi kindlasti aga need on põhilised!
Millised on teie oskused: Minecrafti's pole ma kunagi kahjuks olnud juhtkonnas aga olen viimasel ajal vaadanud videoid kuidas protti panna ja muud sellist mida peaks iga juhtkonna liige teadma. Aga kui see oluline on, siis olen olnud ma seda paljudes kuulsates mängudes nagu näiteks "San Andreas multiplayer".
Millised on teie positiivsed küljed: Hea suhtleja, kiire kirjutaja, kirjutan ilma vigadeta (kuigi mulle ei meeldi eriti komasid toppida arvutis), ja olen ka kiire õppija.
Millised on teie negatiivsed küljed: See, et kui keegi valetab minu kohta siis kipub natuke "räpaseid" sõnu tulema, kuid juhtkonnas olles KINDLASTI mitte!
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Sellist asja nagu "Just mina" ei olegi kuid ma arvan, et ma võiksin olla kuna ma saaksin sellega kindlasti väga hästi hakkama ning seda on mulle ka serveris mainitud Smile Eriti nagu siia lisada ei olegi kuna kõik omadused ja muu selline on mainitud üleval pool. Niiet pöidlad pihku! Smile

2Legion abistajaks Empty Re: Legion abistajaks Esm Nov 02, 2015 10:25 am

ewolfe3

ewolfe3

Sa pidid tüdruk olema ju, HAHAHA endal "poisi fb" hahaha made my day..

http://dkserver.tk

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]