[b]Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne): 15
[b]Kogemused meie serveris: olen hetkel profesionaal ja olen olnud ehitaja
[b]Kui kaua olete meie serveris mänginud: ypris vähe, alles hiljuti avastasin selle serveri
[b]Kui kaua olete mänginud minecrafti: umbes 4 aastat väikeste vahedega
[b]Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: pean korda, ei lase kellegil reegleid rikkuda, kui rikub siis algul hoiatan (va spämmil, siis auto kick), pean lugu kõikidest rankidest! eriti endast suurtematest rankidest. panen protti kui vaja ja muid teisi asju kui palutakse abi
[b]Millised on teie oskused: oskan world editi, core protecti, prismi, /warpi ja veel palju muid. (muidugi nyydseks on osad ära unustanud aga need tuletan ma meelde )
[b]Millised on teie positiivsed küljed: mul on palju kogemusi olnud modena ja abistajana. ma olen väga viisakas ja ypris rõõmsameelne. reegleid tean hästi peast.
[b]Millised on teie negatiivsed küljed: võibolla olen natuke liiga karm (harva), ja ma võin kiiresti vihastuda kui ei saada aru mida olen juba mitu korda õelnud
[b]Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: kuna ma tahan olla abiks teistele siis, kui yhtegi teis abistajat pole ja yldse tahaks hoida korda, sest vahel kui olen niisama sees siis keegi ikka ropendab või midagi.