Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX

5 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Laup Aug 01, 2015 10:12 am

Germps15

Nimi Germo, Olen 14, olen sõbralik ja suudan valida sõnavara!
Serveris olen piisavalt kogenenud kuna olen olnud juna abistaja ja suutsin oma kohustusi hästi täita!
Olen serveris DKSpecial
Põhjus on selles et näen palju tegematta tööd mida suudan mina ära teha näen ka veel et inimesed vajavad rohkem abi mina kui DKSpecialina saan öelda, et oota mõni omanik ära!
Suudan õigesti kirjutada ja vigu sisse ei tule!
Tean enamus mängjaid ja tean mis olukord on juhtkonnas ja tean et DKServer on piisavalt Hea kus olla abistaja!

Viimati muutis seda Germps15 (Laup Aug 01, 2015 3:50 pm). Kokku muudetud 1 kord

2Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Re: Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Laup Aug 01, 2015 12:00 pm

Aina_R

Vastu, avaldus on liiga lyhike ja ei ytle mitte midagi. Kui soovid kandideerida abistajaks siis on foorumis postitus mille järgi seda teha tuleb. Sammuti on sinuga palju probleeme.

3Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Re: Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Laup Aug 01, 2015 12:36 pm

Germps15

Aina_R kirjutas:Vastu, avaldus on liiga lyhike ja ei ytle mitte midagi. Kui soovid kandideerida abistajaks siis on foorumis postitus mille järgi seda teha tuleb. Sammuti pole sinuga probleeme.

4Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Re: Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Laup Aug 01, 2015 12:49 pm

Scrub

Scrub

Aina full retard, poolt lahe vana
Sai varem enda tööga hästi hakkama

5Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Re: Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Püh Aug 02, 2015 2:25 pm

gemmay

gemmay

Scrub kirjutas:Aina full retard, poolt lahe vana
Sai varem enda tööga hästi hakkama

Aina on väga tubli, ta karistab õiglaselt, arvestab varasemate tegudega ja on sõbralik.
Ilmselt teile ei meeldi kui teid asja eest karistatakse.

Päikest!

6Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Empty Re: Kandideerimine Abistajaks! XxJokerxX Püh Aug 09, 2015 8:09 pm

xmanrom

poolt

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]