Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Sooviksin kandideerida abistajaks.

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Sooviksin kandideerida abistajaks. Empty Sooviksin kandideerida abistajaks. Teis Juul 07, 2015 9:10 pm

NeonLight2

Tere! Olen NeonLight2 teie serveri liige ja õige nimi on mul Tener Kabanen Smile
Olen 13 aastat vana!
Mulle meeldib DKserver sellepärast, et seal on aegade parim juhtkond ja sõbralikud liikmed ning kiired ja abivalmid inimesed kes proovivad aidata igas olukorras. Smile
Olen DKserveris mänginud umbes 1-2 nädalat ja mängin seda edasi niikaua kui suudan, olen serveris umbes 1-3 tundi ööpaevas kuna praegu on suvi ja tahan vaba aega aga käin ka serveris Very Happy
Minecrafti olen mänginud viimased 3 aastat.
Ma tean neid kommande ja oskan neid õigesti kasutada: //set /ban //set /kick /mute /ip-ban /unban /tempban /jail /nick //wand //expand vert /rg ja palju muud mida vaja võib minna!
Ma suudan jääda rahulikuks igas raskemas olukorras kui tekib tüli ja lahendan selle mõistlikult käitudes
Minu negatiivseteks külgedes pole eriti midagi Very Happy
Tahaksin saada juhtkonda, sest mulle sobib inimeste aitamine ja tahan saada rohkem kogemusi DKserveri liikmetest juhtkonna vastu ning mulle meeldib panna end proovile teisi inimesi aidates. Smile

Ilusat päeva! Very Happy Ettetänades NeonLight2

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]