Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Sooviksid kantiteerida abistajaks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Sooviksid kantiteerida abistajaks Empty Sooviksid kantiteerida abistajaks Nelj Juun 25, 2015 9:31 pm

Cornens

Kui vana Olen (vanusepiirankut pole Olen viisaka käitumisega oskan pitada kylma närvi)13
Olen olnud teisted serverites kaa absitaja jne oskan kasutada wandi ja oskan panna protti, abistajaks tahaksin saada sellepärast et meeldib inimesi aitata olen serveris põhiliset 27/7 isegi öösiti, Olen sõbraliku käitumisega aitan algajaid jne.minecrafti Olen mänginud 2-3aastat ja teje serveris nädal v kaks aga loodan et saaksin abistajaks.

2Sooviksid kantiteerida abistajaks Empty Re: Sooviksid kantiteerida abistajaks Esm Juul 06, 2015 9:04 pm

MaOlenPS3Gamer

MaOlenPS3Gamer

Tohutult kirjavigu

3Sooviksid kantiteerida abistajaks Empty Re: Sooviksid kantiteerida abistajaks Teis Juul 28, 2015 3:54 pm

gemmay

gemmay

Avaldus pole tehtud vastavas formaadis, olen märganud serveris Sinu poolt palju sõimu, ropendamist,
lisaks on postitusel ka palju kirjavigu.
Vastu.

Päikest Smile

4Sooviksid kantiteerida abistajaks Empty Re: Sooviksid kantiteerida abistajaks Püh Aug 02, 2015 9:17 am

slicace

Avaldus on tagasilükatud rohkete vigade tõttu, teema lukku.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]