Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Muffins6553 abistajaks :)

3 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Muffins6553 abistajaks :) Empty Muffins6553 abistajaks :) Nelj Mai 14, 2015 3:16 pm

smiton9

smiton9

Nimi: Mc name oli Muffins6553 (Pidin ära muutma just ehk siis olen nüüd theDinos ja veel enne neid olin siin SmittyGirl ja Smittina olin mode kah)
Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne): sain just TÄNAAA 13
Kogemused meie serveris: Olen tglt varem mode ka olnud ja palju protte pannud ja aidanud ja üritusi teinud jne
Kui kaua olete meie serveris mänginud: emm...see on raske küsimus kuna mul nüüd uus kasutaja seal aga muidu umbes kokku 11 päeva äkki?
Kui kaua olete mänginud minecrafti: üle 3 aasta vist
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Panen protte,abistan,vaatan et keegi ei ropenda,vaatan et hackereid poleks jne
Millised on teie oskused: prott,ban,kick,mute okay ma ei hakka kõike välja loendama...ühesõnaga kõik mis vaja
Millised on teie positiivsed küljed: Suudan asjadest suht kiiresti aru saada ja tuleb palju ideid ürituste kohta (ja saan slici ja dkdukiga läbi)
Millised on teie negatiivsed küljed: Võin vahepeal väga segast juttu ajada.Ja mul ei ole vahepeal aega
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Kuna olen positiivne ja abivalmis ning olen varem juhtkonnas olnud Smile

Viimati muutis seda smiton9 (Teis Mai 26, 2015 3:36 pm). Kokku muudetud 1 kord

2Muffins6553 abistajaks :) Empty Re: Muffins6553 abistajaks :) Reede Mai 15, 2015 1:46 pm

MaOlenPS3Gamer

MaOlenPS3Gamer

Poolt, ilus ja pikk avaldus.

BaccaF

3Muffins6553 abistajaks :) Empty Re: Muffins6553 abistajaks :) Püh Mai 17, 2015 8:51 am

smiton9

smiton9

Aitähh Smile

4Muffins6553 abistajaks :) Empty Re: Muffins6553 abistajaks :) Laup Juul 11, 2015 8:54 pm

slicace

Avaldus tagasilükatud, kuna mängija on ebaaktiivne.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]