Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

NoMdea Abistajaks

2 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1NoMdea Abistajaks Empty NoMdea Abistajaks Kolm Mai 27, 2015 6:45 pm

NoMdea

Nimi: Ragnar Ploom
Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne): 15
Kogemused meie serveris: Ei ole, sest olen uus mängija
Kui kaua olete meie serveris mänginud: Täna alustasin, kuid plaanis olla kaua Smile
Kui kaua olete mänginud minecrafti: 3-4 aastat
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Jälgida chatti, aidata inimesi (nt: protect), vaadata/jälgida et kaasmängijad ei rikuks reegleid, hoida külma närvi, käituda sõbralikult kaasmängijatega, et serverile kui ka endale mitte halba mainet jätta.
Millised on teie oskused: Oskan kasutada World Edit/Guardi, Essentialsit, Pexi (Ei lähe küll vaja aga ikkagist), paljusi muid pluginaid ja kui peaks tekkima probleeme commandidega siis on olemas selline asi nagu internet Smile
Millised on teie positiivsed küljed: Olen omand enda servusi (täpsemalt 4. serverit), oskan hoida külma närvi, saan asjadega iseseisvalt hakkama.
Millised on teie negatiivsed küljed: Olen mänginud üpris vähe aega teie serveris, vahel kirjavead, aga eks ikka vigadest õpitakse Smile
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Kogemusi palju, konkreetne, oskan lühidalt asju seletada Smile.

2NoMdea Abistajaks Empty Re: NoMdea Abistajaks Nelj Mai 28, 2015 9:28 pm

ewolfe3

ewolfe3

Teema läheb praegu lukku, kuna mängija ei oma veel Professionaal ranki

http://dkserver.tk

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]