[b]Vanus: 15
[b]Kogemused meie serveris: olen osalenud paljudel üritustel .nt ev, paadi ralli jne.
[b]Kui kaua olete meie serveris mänginud: piisavalt täpselt ei mäleta aga hetkel olen preemium
[b]Kui kaua olete mänginud minecrafti: 3-4 aastat vahel on olnud väikseid pause
[b]Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: aidata inimesi ja nendega hästi lästi läbi saada
[b]Millised on teie oskused: oskan panna protti //wand // expand vert /region define (protti nimi) /region flag greeting (tere) /region flag farewell (head teed) /region addowner (nimi) /region removeowner (nimi) /region addmember (nimi) /region removemember (nimi) muted /mute player aeg jaili / jail player aeg banni /ban player aeg vaadata kes blocki lõhkus või pani sinna /co i (parem) (lõhkus) /co i (vasak) pani) ja rollbacki /co rb r :20 t:10h
[b]Millised on teie positiivsed küljed: Oskan hästi soome keelt, et kui nad eesti või inglise keelt ei oaka ss ma või aidata. ja saan hästi inimestega läbi ja olen sõbralik
[b]Millised on teie negatiivsed küljed:halb inglise keel aga aru saan ja natuke oskan ka rääkida
[b]Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Sest oskan kyllaltki hästi ehitada, saan inimestega hästi läbi ja olen sõbralik.