2. Olen 12 ja janeshfear ütles et ei pea olema 13
3. Teen juba poodi kust inimesed saaksid asju osta aga muidu meeldib server ja olen puumaja ka teinud dzunglisse
4. Hetkel 5h aga kavatsen jääda püsiinimeseks serveris kuna megalt hea servu
5. Emmmm...Emmmmm...Ma päriselt ka ei mäleta aga oskan mängida võrreldes nt mu klassikaaslastega
6. Ma paneksin teistele protte ja aitaksin kui vaja aga mingeid gm ega selliseid asju küll jagama ei hakka ja niisama Fly ka ei pane vaataksin et inimesed ei kakleks chatis ka
7. Ma olen olnud 1 servus Omanik mitu kuud aga server läks kinni ja siis oli kõik.Siis oli minecraftis väike paus ja pärast seda kõik arvavad et tüdrukuid ei ole Modedeks/Adminiteks vaja
8. Ma olen koguaeg rõõmus ja üritan hoida head meeleolu Kui mõni sõber mul kurjaks muutub siis olen alati mina see kes ta maha rahustab Mulle meeldib olla ka aktiivne ja üritan asju kiiresti teha oma kohustusi täidan kindlalt ja no reegleid ma ei riku Selle vanuse asjaga oli alguses niiet ütlesin juba Janeshfearile et ma ei saa kirjutada sinna foorumisse ma 12 aga ta ütles "Yolo kirjuta ikka "
9. Olen tüdruk ja seepärast arvavad mõned et tüdrukud noobid
10. Olen positiivne ja mitmekülgne ning aktiivne inimene Meeldib väga minecraft ja oleksin väga õnnelik kui saaksin kasulik olla
Olge rõõmsad