Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Avaldus Admini/Moderaatori/Korrahoidija saamiseks :)

3 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

smiton9

smiton9

1. Hanna (minecrafti nimi smiton9)
2. Olen 12 ja janeshfear ütles et ei pea olema 13 Very Happy
3. Teen juba poodi kust inimesed saaksid asju osta Smile aga muidu meeldib server ja olen puumaja ka teinud dzunglisse Smile
4. Hetkel 5h aga kavatsen jääda püsiinimeseks serveris kuna megalt hea servu Smile
5. Emmmm...Emmmmm...Ma päriselt ka ei mäleta Very Happy aga oskan mängida võrreldes nt mu klassikaaslastega Very Happy
6. Ma paneksin teistele protte ja aitaksin kui vaja aga mingeid gm ega selliseid asju küll jagama ei hakka ja niisama Fly ka ei pane Smile vaataksin et inimesed ei kakleks chatis ka Smile
7. Ma olen olnud 1 servus Omanik mitu kuud aga server läks kinni ja siis oli kõik.Siis oli minecraftis väike paus ja pärast seda kõik arvavad et tüdrukuid ei ole Modedeks/Adminiteks vaja
8. Ma olen koguaeg rõõmus ja üritan hoida head meeleolu Smile Kui mõni sõber mul kurjaks muutub siis olen alati mina see kes ta maha rahustab Smile Mulle meeldib olla ka aktiivne ja üritan asju kiiresti teha Smile oma kohustusi täidan kindlalt ja no reegleid ma ei riku Very Happy Selle vanuse asjaga oli alguses niiet ütlesin juba Janeshfearile et ma ei saa kirjutada sinna foorumisse ma 12 aga ta ütles "Yolo kirjuta ikka Very Happy"
9. Olen tüdruk ja seepärast arvavad mõned et tüdrukud noobid
10. Olen positiivne ja mitmekülgne ning aktiivne inimene Smile Meeldib väga minecraft ja oleksin väga õnnelik kui saaksin kasulik olla Smile

Olge rõõmsad Razz

The author of this message was banned from the forum - See the message

ewolfe3

ewolfe3

Küsimus, millist asutust sa otsid siis? Admin/mode/abistaja? et registreeruda Adminiks/Modeks/abistajaks tuleb ju alustada Abistajast, ja siis vaatavad omanikud edasi mis saab. kas saad rankup või ei saa

http://dkserver.tk

The author of this message was banned from the forum - See the message

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]