Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Unbani avaldus

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Unbani avaldus Empty Unbani avaldus Kolm Juul 29, 2015 4:36 am

kingsolitare

kingsolitare

Sain bani kuna inimestele tundus ,et kasutan aimboti ja fastbow hack mida ma ei teinud. Aimboti hacki asemel ma tegelt lihtsalt sihtisin sinna kuhu inimese tundusid jooksvat või liikuvat. Fastbow kohapealt võin öelda ,et ma lihtsalt spammisin nooli niipea välja kui sain mis tähendas ,et nad polnud täis jõu peal millest tulebki kiire effect. Ja see kuidas inimesele keset õhku pihta sain oli lihtsalt selle pärast ,et kui ta istub kitpvp spawnis 3 minti ühe kohapeal ja siis sealt sama blocki peal alla hüppab on vägagi kerge inimest sihtida.

Vabandan ,et sellest tekkis probleem loodan ,et see laheneb kiiresti kuna tahaks tagasi lahedasse serverisse.

Loodan et saan unbani.

heade soovidega

kill Very Happy

2Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Nelj Juul 30, 2015 1:36 am

gemmay

gemmay

GameChaose tehtud videos oli näha, kuidas Sul olid nooled peaaegu täisjõu peal. Noolte kiire spammimisega ei tuleks ühtki noolt välja ja kui oleks võimalus, et nooli tuleb välja, ei lendaks need nii kaugele.
Ma proovisin mitu korda lasta kõrgelt alla kukkunud mängijat, välja see ei tulnud.
Isegi kui ta hüppas sama blocki kõrvalt kohe alla, ei oleks saanud Sa teda lasta samal ajal kui ta kukkus kiiremini kui 16m/1s.

Päikest!

Viimati muutis seda gemmay (Nelj Juul 30, 2015 1:37 am). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Väike sõnake lõppu :))

3Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Nelj Juul 30, 2015 1:02 pm

Aina_R

Siis kui alla kukkud on võimalik kyll pihta saada, olen isegi saanud aga kõik muu on tõesti hackid.

4Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Reede Juul 31, 2015 4:06 am

kingsolitare

kingsolitare

Gemmay sinu väitele ,et nooled tundusid olevat peaaegu täisjõu peal on vaieldav kuna täisjõul ja laske alguse vahe on nii väike ,et on raskekesti märgatav ja shiukese liikumise peal sa ei tee vahet.
Ja selle kauguse väite kohta ma katsetasin just genereeritud creative worldis järgi ja ma sain lasta vaevu hetke hoides kuni 16 blocki kaugusele.

Head soovid.
Kill

5Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Reede Juul 31, 2015 3:03 pm

gemmay

gemmay

Kill, täisjõu ja alguse vahe on väga suur. Laske alguses lahti lastud nooled ei lenda pooltki nii kaugele kui täisjõu peal olevad nooled.

Päikest!

6Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Laup Aug 01, 2015 3:11 am

kingsolitare

kingsolitare

Nii ja siit tuli midagi välja.
Nagu videolt oli näha need nooled ei lennand kaugele ja üks (või rohkem) põrkus isegi tema pealt ära.Niiet kuna need nooled ei lennand kaugele siis ma ju pidin neid spammima. kas mul on õigus?

Õnne
Kill

7Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Laup Aug 01, 2015 3:20 am

kingsolitare

kingsolitare

Siin on tõeline fastbow hack ja kui võrrelda videot mida tegi gamechaose minu koht siis on näha märgatavat vahet.

www   .you   tube.com/   watch?v=bREmXaFJV8k

Ps! Eemaldage tühikud vahelt ma pidin need sinna vahele panema kuna sellel foorumil on ju 7 päevane algajate keeld või kuidas iganes te seda nimetate.

8Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Püh Aug 02, 2015 4:04 pm

kingsolitare

kingsolitare

Kas ma saan mingitki vastust sest ma just tõestasin et ei hackind.

9Unbani avaldus Empty LIKE Esm Aug 03, 2015 6:25 pm

crafter

crafter

Suspect Question

10Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Esm Aug 03, 2015 7:21 pm

kingsolitare

kingsolitare

Mis segaseks jääb?
Very Happy

11Unbani avaldus Empty Re: Unbani avaldus Nelj Aug 06, 2015 9:18 pm

kingsolitare

kingsolitare

Okey mul on kõrini sellest jamast.Mind süüdistati hackimises fastbow,aimbot minu kohta tehti video kus mina "hackin" kui inimesed ei tea millised need hackid välja näevad ärge hakake süüdistama kui te oleksite uurinud youtubeist netis või mis iganes muus browseri mis teil on siis ,te oleksite leidnud tõelisi hacke.Ma tõin tõestusi ma rääkisin ja ma üritasin end õigustada.Kui mind ei kuulata siis mul suht suva aga ma ei tahaks näha et keegi teine kannatab selle pärast et inimene ei tea milline see hack välja näeb. 4 päeva ja 22 tunni pärast näeme.

Kill

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]