Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Syndacco applikatsioon abistajaks

5 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Syndacco applikatsioon abistajaks Empty Syndacco applikatsioon abistajaks Laup Dets 13, 2014 6:29 pm

Syndacco

Syndacco

1. Nimi - Oliver
2. Vanus(vähemalt 15) -16
3. Kogemused meie serveris -Olen mänginud pikemat aega, üritanud vahepeal aidata inimesi, saanud paari inimesega tuttavaks mängus.
4. Kui kaua olete meie serveris mänginud - 1päev ja 50minutit /ar check'iga.
5. Kui kaua olete mänginud minecrafti - Üle 2 aasta.
6. Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas - Minu kohustuseks juhtkonnas oleks aidata algajaid mängijaid kes ühinevad selle serveriga, ning hoida korda majas, kasutades kõiki võimalusi mis on antud kaasa abistaja rankiga.
7. Millised on teie oskused - Mul on päris suur eelnev Minecrafti kogemus ning olen olnud mitmes serveris admin/mod jne, seda ka Minecrafti väliselt erinevates multiplayer mängudes.
8. Millised on teie positiivsed küljed - Ma olen rahulik, ma ei lähe närvi ja ma ei lase trollidel end trollida, kui on selline juhtum, suudan ma seda lahendada kasutades kainet mõistust, kindlasti võin ma olla üpriski range, kuid enamus ajast olen rõõmsameelne ja sõprade arvates humoorikas.
9. Millised on teie negatiivsed küljed. Ma võin olla tujukas, ehk siis ühel päeval olen rõõmus, aga teisel päeval võin olla selline tõsisem, kurvem jne, kuid sellegi poolest ei mõjuta see mind kui ma pean tegelema aitamisega teiste inimeste suunas.
10. Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas. Ma saan aru sellest, et minu avaldus on päris sarnane teistega, kes üritavad saada, kuid minu põhjuseks miks mind valida serveri juhtkonda, oleks see, et ma olen aktiivne, ma olen näinud inimesi kes on kõrgemad rankid, aga pole eriti aktiivsed, ning kui nad on aktiivsed, siis nad ei aita üldsegi, nad lihtsalt istuvad oma rankiga serveris ja mängivad ilma aru saamata mida nad tegema peavad.
11. Mitmenda avaldusega on tegu ja kui eelmine ei läinud läbi siis miks.(Valetada pole mõtet saame järgi uurida ja vajadusel saate karistada.) Esimese avaldusega.

The author of this message was banned from the forum - See the message

3Syndacco applikatsioon abistajaks Empty Re: Syndacco applikatsioon abistajaks Esm Dets 15, 2014 8:11 pm

AlexH

AlexH

+1

4Syndacco applikatsioon abistajaks Empty Re: Syndacco applikatsioon abistajaks Esm Dets 15, 2014 8:12 pm

Syndacco

Syndacco

AlexH kirjutas:+1
Tänan!

5Syndacco applikatsioon abistajaks Empty Re: Syndacco applikatsioon abistajaks Teis Dets 16, 2014 10:39 am

ewolfe3

ewolfe3

Ofc, mina olen küll poolt, täitsa võimas vend Very Happy

http://dkserver.tk

6Syndacco applikatsioon abistajaks Empty Re: Syndacco applikatsioon abistajaks Reede Jan 16, 2015 6:58 pm

dkduk

Admin

See tore mängija sai juba abistajaks,kuid kadus kohe peale seda.Olime sunnitud temalt ranki eemaldama ebaaktiivsuse tõttu. Teema lukku.

https://dkserver.forum.co.ee

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]