Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kandideerin abistajaks (Maybel)

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kandideerin abistajaks (Maybel) Empty Kandideerin abistajaks (Maybel) Esm Okt 19, 2015 1:01 pm

Maybel

Nimi: Maybel
Vanus: Kolmteist
Kogemused meie serveris: Olen kogenud, et serveris tuleb olla viisakas ja lahke ning eelkõige austada teisi isikuid.
Kui kaua olete meie serveris mänginud: Olen serveris mänginud kaheksa päeva,20 tundi ja 40 minutit.
Kui kaua olete mänginud minecrafti: Olen mänginud Minecrafti üks ja pool aastat.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Juhtida serveris mängivaid inimesi õigele teele ja anda nippe ning näitama, et varasemalt tehtud vigadest saab nii mõndagi õppida.
Millised on teie oskused: Oskan inimeste probleeme ära kuulama ja aidata lahendusi leida.
Millised on teie positiivsed küljed: Oskan inimesi hinnata ja abistada.
Millised on teie negatiivsed küljed: Võin olla liiga karm ja ennast liiga hästi hinnata.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Peaksin olema Teie juhtkonnas, et oma varasemalt tehtud vigasid parandada. Tänu sellele, et mul on palju vaba aega, on mul ka aega et Teie serveris olevaid inimesi aidata.

Ilusat päeva ja kauneid mõtteid!
flower

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]