Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Adminiks Saamine.

3 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Adminiks Saamine. Empty Adminiks Saamine. Reede Okt 17, 2014 3:35 pm

NaS2eR

1. Helar
2. 15
3. Oskan serverit üksi üleval hoida. Lahendan raskeid probleeme. Olen teistele alati kättesaadav ja positiivne.
4. Alates 10.10.2013
5. Siis kui minecraft välja tuli PC-le, ehk 5 aastat on täis Smile
6. Pean oskama kõike käsukommande ja tavalisi OP asju. Kui inimene palub abi, ma lähen ja aitan. Serveris/Foorumis pean olema igapäev kättesaadav. Sallin väikeste laste idiootseid tegusi. Ei lähe üldse närvi.
7. Oskan kõike mis /helpis on.
8. Piisavalt vana et teiste probleemidest aru saada. Serveris olen vähemalt 2h igapäev, foorumis mingi 5 minti igapäev käin kontrollimas. Ei lähe üldse närvi väikeste asjade pärast. Suudan ka lahendada suuri probleeme mida Omanikud ei suuda.
9. Ei meeldi kui keegi küsib asju mis on juba eelnevalt talle selgeks tehtud. Trollimiste ja hackimiste vastu olen väga range.
10. Kuna see server on ainuke kus on ka täiskasvanuid inimesi. Kopp ees juba nendest suvalistest serveritest kus mingi omanik on 10 aastane ja tee midagi enda servus. Niisama op jagamine jne. Teie server on unikaalne ja tore on rääkida endasugustega.

Loodan et, see taotlus meeldis ja ma saan kindlasti Adminiks!

2Adminiks Saamine. Empty Re: Adminiks Saamine. Reede Okt 17, 2014 4:19 pm

luv1dstar

luv1dstar

1. Tairi
2. 15
3. Olen aidanud mõnda inimest.Tegin pvp,aitasin natuke spawnis hekki parandada.
4. Alates 11.10.2014
5. 4 a.
6. Pean oskama millal panna ban,millal mute,pean teadma commande,pean oskama panna protti,oskama korda luua,pean inimesi aitama see on minu kohustus.
7. Ma oskan panna protti,flage,ban,mute.
8. Oskan jääda rahulikuks,Olen juba päris vana ja tean kuidas hakkama saada.
9. Võivad vahel minna kaks erinevat command-i sassi.
10. Sest see server on üks normaalsemaid servereid kuhu kandideerida.Ainuke server kus ei ole noored serveri omanikud ja kes arvavad et nemad on kõige tähtsamad.

3Adminiks Saamine. Empty Re: Adminiks Saamine. Reede Okt 17, 2014 4:22 pm

ThaNightcore

Admin

admini avaldusi hetkel pole võimalik teha. omanikud vaatavad need yle aga hetkeks need avaldused lähevad arhiivi

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]