Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D

+3
Janeshfear
ewolfe3
smiton9
7 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Nelj Dets 25, 2014 11:57 pm

smiton9

smiton9

1. Nimi{Hanna...serveris smiton9}
2. Vanus(vähemalt 15){erand 12 Very Happy}
3. Kogemused meie serveris.{Olen kaua mänginud palju näinud,palju protte pannud,palju abistanud,palju niisama chill olnud ja sõpradega ka oldud Smile}
4. Kui kaua olete meie serveris mänginud. {ei saa kahjuks /ar check teha aga arvan et vähemlt 10 day tleks küll ära}
5. Kui kaua olete mänginud minecrafti. {Ma täpselt ei tea aga kuna vhp oli paus ss umbes 3 aastat Smile}
6. Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas.{aitan KÕIKI ja olen abivalmis(nagu alati Very Happy ) }
7. Millised on teie oskused.{oskan protti ja kõike muud vajalikku Very Happy }
8. Millised on teie positiivsed küljed. {rõõmsameelne,abivalmis ja ei karju capsis iga asja peale Very Happy
9. Millised on teie negatiivsed küljed. {lähen mõnikord närvi}
10. Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas.{Kuna juba olen Very Happy eino tglt meeldib serv ja olen palju aktiivne ja aitan kah palju Smile oled servu palju inimesi ka toonud Smile
11. Mitmenda avaldusega on tegu ja kui eelmine ei läinud läbi siis miks.(Valetada pole mõtet saame järgi uurida ja vajadusel saate karistada.){esimene admini avaldus Smile}

2smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Reede Dets 26, 2014 12:17 am

ewolfe3

ewolfe3

Poolt, Täitsa kena inimene (irl ka) Very Happy

http://dkserver.tk

The author of this message was banned from the forum - See the message

4smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Püh Dets 28, 2014 11:36 am

Elar199

Elar199
Moderaator

Vastu.

5smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Reede Jan 02, 2015 12:15 pm

smiton9

smiton9

Kade we

6smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Reede Jan 02, 2015 12:17 pm

smiton9

smiton9

Elar..kade oled?Sa ise ei kuula endast kõrgemaid ranke nt janeshit ja paugud ja ei käitu vastavalt...Peaksid ise abistaja olema

7smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Laup Jan 03, 2015 6:57 pm

japp02

japp02

väike tatt ju

8smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Kolm Jan 07, 2015 3:26 pm

smiton9

smiton9

Owjah Very Happy japp tuletame meelde et pead minupeale viha kuna said minupärast ühes 1.7.9 serveris ban?Enda viga et hackid ja spammad tpga ...nocomment...ja siin said ka ban ja mitte minu vaid oma xray pärast

9smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Kolm Jan 07, 2015 7:56 pm

Külaline

Külaline

@smiton9 + ta tekitas laagi Smile

10smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Kolm Jan 07, 2015 8:32 pm

dkduk

Admin

Kõik on nagu tore,aga seda,et... meil pole ju AD-MIKI ranki. Surprised

https://dkserver.forum.co.ee

11smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Empty Re: smiton9 tahaks admikiks :) millalgi :D Reede Jan 16, 2015 6:02 pm

ThaNightcore

Admin

adminiks saamine peaks olema moderaatorite seast käsitsi valitud mitte avaldustega

The author of this message was banned from the forum - See the message

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]