Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

EV hindamine (ukp123)!

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1EV hindamine (ukp123)! Empty EV hindamine (ukp123)! Laup Dets 13, 2014 8:38 pm

Chandler13

Chandler13

12.13.2014 Et siis täna toimus EV ja ma kaeban kuna ukp123 hindab väga imelikult.
Tundub et ta valib hinnet sõpruse järgi.
Minu oma ehk Apollo Kino hindas ta 3,2 punni aga seda kuubikut seal kõrval 6-8(Vabandan kommentaari pärast).

The author of this message was banned from the forum - See the message

3EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Püh Dets 14, 2014 9:28 am

Chandler13

Chandler13

4EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Püh Dets 14, 2014 1:34 pm

Külaline

Külaline

Ma vabandan kõigi ees kes minu peale solvunud on, ma hindasin jah esimest korda, aga mulle tekitas segadust see kui slicace ütles mulle et ma panen hullu, ok. Ma sain aru et ma panen liiga kõrgeid numbreid, ja siis paningi väiksemaid. Ma panin punkte aususe ja ehitamis oskuse järgi, se et ma oma sõbrale panin rohkem oli lic kokkusattumus.

Väga Vabandan, ja palun jääge ikka DKserverisse edaspidi mängima!

ukp123

5EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Püh Dets 14, 2014 1:37 pm

Külaline

Külaline

@janeshfear Esiteks Kas se on nii tähtis kui vana ma olen, ja teiseks ma olen tutvunud mc-ga juba piisavalt! Muud vaata mu eelmiselt postituselt.

7EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Püh Dets 14, 2014 1:57 pm

Külaline

Külaline

Sa ei ole Paha, lic mulle ei meeldi siuksed postitused minu kohta. Püüa neid siis edaspidi vältida. Smile Ja palun saage aru, ma hindasin essat korda ja mind ajati segadusse, mulle ei tulnud mõttet küsida ka mis mõttes, kuna kõik tahtsid et ruttu teeksime jne.

Ukp123

9EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Teis Dets 16, 2014 2:43 pm

dkduk

Admin

Ukp on küll jah noor,aga väga tubli,ning ta teab mc-st rohkem,kui nii mõnigi teine.Kuna hindajaid oli vähe,siis mina palusin temal kah osaleda hindamises.Mitmel erineval põhjusel ma ise kahjuks jääda ei saanud,ning nii jäid ka Ukp-le täpsemad juhised andmata.Lootsin,et teised saavad sellega hakkama,kuid jah,läks nagu läks.Lappesse ei läinud midagi,sest tema hindas omamoodi,ning kõigile ei peagi asjad ühtemoodi meeldima,ning igaüks näeb asju erinevast vaatenurgast.Seetõttu ongi tore,kui võtame hindama ka neid,kes sellega varem tegelenud pole.Ka minule paistab kaebaja ehitis palju parem,kuid ju siis Ukp jaoks see nii polnud.Pole mõtet pikka viha pidada,järgmine kord on jälle teised hindajad,ning ka teised tulemused.Andu,kui see sinu tuju paremaks teeb,siis saame anda sulle lohutusauhinna,sest ma tahan,et kõik rahul oleksid. Smile

https://dkserver.forum.co.ee

10EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Reede Dets 19, 2014 4:07 pm

Chandler13

Chandler13

Ei ole vaja Smile, ukp on natuge noor aga see eest tore ja viisakas, ma sain alles nüüd teada et ta pole nii vana kui ma arvasin, me oleme ukp123-ga nüüd sõbrad ja ma andsin andeks talle Smile.

11EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Reede Dets 19, 2014 4:32 pm

Nick431

natuke*
No mis teha, eks mõni hindab tõesti teistmoodi mis talle meeldib ning mis talle ei meeldi.

12EV hindamine (ukp123)! Empty Re: EV hindamine (ukp123)! Reede Dets 19, 2014 7:44 pm

Külaline

Külaline

Eks ma ja me (abistajad) ei saagi hinnata, ja kui saaks siis mina ei osales selles, liiga halbu kogemusi.. Juba see tähendab et kõik ei ole õigesti, ja võttan sellest KINDLA PEALE õppust. Muide ma kuidagi ennustasin ka millegipärast nii, et see, mis praegu juhtus, juhtub.

Ukp123

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]