Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kaebus mängja DirolgamingEST kohta

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kaebus mängja DirolgamingEST kohta Empty Kaebus mängja DirolgamingEST kohta Esm Sept 21, 2015 5:12 pm

Legion

Teie Minecrafti nimi: Legion
Süüdistatava Minecraft nimi: DirolgamingEST
Millal?(Kuupäev ja soovitavalt ka kellaaeg): 21.09.2015 umbes 18.30
Millist reeglit rikuti?: Valetamine
Tõestus(Pilt või video): Mulle tuli enne postitamist kiri, et pilte ei saa panna uued liikmed enne 7-me päeva möödumist. Kui keegi tahab saada pilti siis pm või midagi.....
Lisa info(Siia võid lisada oma teksti mis täpsemalt juhtus): Et, siis mängisin rahulikult DK serverit ja siis ütles Dirol: "Legion". Mina kirjutasin: "?" Ning siis ütles ta, et: "Sa oled kogenud... Tahad dia asju? Tpa" No, siis ma tahtsin teada, et mida ta pakub siis ja tpa'sin aga liikusin peale seda kogemata ja tema saatis mulle ise kutse, et ma tema juurde teleporteeruksin ning kui ma kohal olin käis paar leegi plahvatust või midagi ja olin surnud.... Ning enne seda kui ma tema juurde teleporteerusin olin ma lumemaa otsingul ning ma olin juba VÄGA kaugel oma kodust aga ma ei saanud sinna tagasi enam..... Ja see ajas natuke punaseks... Ning hiljem üritas ta seda teha ka Maybel'i peal aga ma ütlesin talle, et ta tahab tappa sind ja ta ütles, et ta teab juba ning, et dirol on teda niimoodi scamminud ka ning peale seda ma mõtlesingi, et aitab küll vist... Ning ta pakkus ka teistele selle eest raha et ta saaks teisi tappa....

--------> P.S Loodan, et selle teemaga võetakse midagi ette ka mitte nagu teistel teemadel, et teema tegija ise süüdi jne. nagu ma siin pool tundi juba lugesin enne konto aktiveerimist.

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]