Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kaebus: Aina_R

3 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Kaebus: Aina_R Empty Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 10:37 am

Scrub

Scrub

Tere, olen siin murega serveris reaalselt ära saatva adminiga
Aina lihtsalt paneb mutesi ilma hoiatust andmata ja ta ei mõtle mis keegi öelda tahtis??
Äkki tahtsin kirjutada Traktor läks katki mul ja kirjutan kogemata "tra" ja vajutan kohe enterit ja siis saan 5min mute ilma hoiatuseta ja ei saagi enda juttu edasi rääkida?
Varsti ei või midagi öelda, sest kohe saab mute lambist :S

Enne seda kui aina juhtkonda sattus siis polnud mingit häda sõnade "Omfg" "Ffs" "lmao" kasutamisega ja peale teda saab ainult mutesi

Varsti on terve serveri lihtsalt mõne sõna ütlemise eest mutetud??

Täna ütlesin lihtsalt "Poop" kohe ilma hoiatuseta mute
Varem polnud midagi teinud ja öelnud aitasin ainult duskifyl liiva saaada :S
Proof: http://prntscr.com/7z5wfj

Palun saadke see õel inimene juhtkonnast ära või pange madamale ranki :S Ta ei sobi juhtkonda

2Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 10:45 am

Aina_R

Esiteks on kõik ebasobilikud lyhendid keelatud, seda ytles ka omanik. teiseks on ylimalt ebasobilik õelda seda mis sa ytlesid, ja kuna sa väitsid et sa panid mulle ignore siis pole mingil keelamisel mõtet. Ja kallis inimene Me oleme sind keelanud juba väga väga kaua, aga kuna keelamine ei aita siis peab kohe tegutsema. võibolla ma tõesti ei sobi juhtkonda, aga vähemalt ma yritan hoida chati võimalikult korras.

3Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 10:46 am

Aina_R

Ja väike täpsustus enne kui sa mulle ignore panid ytlesid sa mulle "ära kägise", ja ka see on ebasobilik õelda teisele inimesele.

4Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 10:47 am

Scrub

Scrub

Hoiatus: Lihtsalt Kicki mind ffs :S

5Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 11:04 am

dkduk

Admin

Solvangud,roppused ja muu ebasobiv on keelatud,sest inimesed peaks suutma end vaos hoida ja teistega viisakalt käituda,seda enam,et serveris mängivad üksteisele võõrad inimesed.Kui koduses ringis on mõnel mängijal taoline käitumine tavapärane,siis sealt väljaspool kehtivad juba teised normid,ka on täiesti selge,et tra on ühe kindla sõna lühend,ega tähenda traati või transrasva.Juhtkonnal on kohustus hoolitseda selle eest,et serveris valitseks viisakas ja sõbralik õhkkond,igasugune pidev provotseerimine,mida näiteks KickAssStyle harrastab,viib karistuseni.Kui mängijale on korduvalt selgeks tehtud,et selline käitumine on keelatud ja ta ei saa aru,ei piisa enam hoiatamisest,vaid tuleb teiste heaolu silmas pidades teda karmimalt karistada.

https://dkserver.forum.co.ee

6Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 11:16 am

Scrub

Scrub

http://prntscr.com/7z6a38 Thanks alot staff you completer level, Fully retard

7Kaebus: Aina_R Empty Re: Kaebus: Aina_R Reede Juul 31, 2015 11:55 am

Aina_R

Tol hetkel said mute hoopis ebasobiliku lyhendi pärast mitte capsi eest. Ja teisi retardideks sõimata on vast vähe yleliia.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]