Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Inspirest abistajaks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Inspirest abistajaks Empty Inspirest abistajaks Püh Juul 19, 2015 6:13 pm

Inspirest

Nimi: Inspirest
Vanus(*Vanus: piirangut pole, kui käitumine on korrektne):13
Kogemused meie serveris:Olen serveriga palju kursis olnud .. Uurisin serveri kohta palju, ennem kui DKServeris mängima hakkasin.. Tunnen mängjaid, tean reegleid .. Ja palju muud mida veel vaja. Smile
Kui kaua olete meie serveris mänginud:9Tundi ja 30Minutit
Kui kaua olete mänginud minecrafti:3 Aastat
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas:Mängjaskonna koos hoidmine, korra hoidmine, rahva kutsumine?
Millised on teie oskused:Ostan panna protti (Kui on vaja survivalis), oskan aidata factionsiga, omasin ise enda serverit (see näitab, et oska pluginatega ümber käia), olen olnud administraator ka ühes serveris (DKDukats, slicace ei hakka reklaamima .. see äkki vihjab: GodJan. Kui keegi teab, siis ei ole vaja hakata hõiskama.)
Millised on teie positiivsed küljed:Hoian külma närvi, ei ole range, olen mõistev.
Millised on teie negatiivsed küljed:Solvun liiga kiiresti...
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas:Sest mul on nüüd rohkem vaba aega, see server on suur ja on inimesi keda aidata. Smile

Tänud, et leidsite aega lugeda! Very Happy
Päikest! sunny

2Inspirest abistajaks Empty Re: Inspirest abistajaks Esm Juul 20, 2015 7:36 pm

mati2121

Oleksin poolt aga sa pole veel ju Professionaal rank niiet veel ei saa kanditeerida kahjuks

3Inspirest abistajaks Empty Re: Inspirest abistajaks Teis Juul 21, 2015 10:18 am

Inspirest

Ma tean.
Ma olin slici eelmises serveris moderaator nimega BeSure.
Kuid server lõpetas nii ruttu tegutsemise, ning ma jäin rankist ilma.
Ma küsisin ranki tagasi.. Kasvõi abistaja võimiss, siis mulle vastati, et pean tegema taotluse..
Ma siis tegin. Razz

Päikest.

4Inspirest abistajaks Empty Re: Inspirest abistajaks Teis Juul 21, 2015 10:27 am

mati2121

Kui nii on lugu siis ma võin isegi oma hääle anda Smile

5Inspirest abistajaks Empty Re: Inspirest abistajaks Nelj Juul 23, 2015 11:47 am

Aina_R

Isegi kui on nii, võiksime olla kõik sama võrdsed ja alles siis teha kandideerimis avalduse kui on professionaal käes. Aga kuna sa tegid varem siis ma häält enne ei anna kui proff rank käes Smile

6Inspirest abistajaks Empty Re: Inspirest abistajaks Nelj Juul 23, 2015 9:18 pm

ukp123

ukp123

Ma jääks sama otsuse juurde, mis ka Aina tegi. Kui Professionaal on käes siis võib täitsa mõelda hääle andmise peale.

Hetkel muud ei ütle.

Parimaid mänguelamusi DkServeris

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]