Tere DK huvilised
Antud hetkel on vesi väga sogane. Kuid ma kinnitan teile, et asi on preaguseks lahendatud. Palun lõpetada DKdukatsi süüdistamine, sest DKdukats pole milleskis süüdi, tema ei banninud, ega demotenud, vaid seda tegin mina. Samuti võtsin mina teda abistajaks, mitte tema. Seega ootan teilt viisakat käitumist DK suhtes, mitte teda alusetult süüdistada ja teda alusetute küsimustega pommitada, kui on midagi arusaamatut, siis küsige seda minult. Tõsi oli aga see, et gemmay ei saanud proti panemisega sugugi hästi hakkama. Esimese eksami ajal, ei suutnud ta isegi ala luua (define), ning andsime talle uue võimaluse, et proti panek ära õppida ja uuesti järgmine hommik proovida. Järgmisel päeval oli ta täpselt samas kohas, proti panekuga läks väga kaua aega, seekord sai ta ala loomisega hakkama, kuid alati pani ta ühe-blocki-kõrguseid protte, mis on sama hea, kui mitte midagi (kusjuures ta sai veel mitu võimalust, et ennast parandada (2-3 korda), kuid tulutult). Arvan, et protti tuleb panna alla 2 minuti, mitte venitada seda 20 minutiks. Ei taha gemmay'd maha teha, kuid ta sobib rohkem Korrahoidjaks, sest chat'i jälgimisega saab ta palju paremini hakkama, kui abistamisega.
Samuti on gemmay ise on asjast teadlik, ning oleme leidnud sobiva kompromissi. Vabandan kogu segaduse pärast.
Kõike head
slicace