Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

V22rkohtlemine, eba6iglus.

5 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty V22rkohtlemine, eba6iglus. Laup Juun 27, 2015 10:10 pm

gemmay

gemmay

Enne kui loed eesolevat teksti, arvesta, et olin abistaja. T2na, umbes kell 21:00-21:30, bannis mind kaheks tunniks DKdukats. P6hjus on see, et tema arvates ma ei oska protti panna, olen suvaliselt lisatud ja ei oska abistada, kuigi ma oskan protti panna, abistan inimesi palju ja ei ole suvaline.
P2rast solvas ta mind avalikult plug.dj dreamers2 grupis.
T6estust ei ole, sest l2ksin kohe p2rast seda v2lja, aga tunnistajaid on.
2h hiljem l2ksin sisse serverisse, ytlesin tere, ja avastasin et mul on Kogenud rank.
Kui ma ei oleks olnud 4 p2eva ja 19 tundi selles serveris m2nginud, ei oleks ma DKspecial ranki tagasi saanud Exclamation  Crying or Very sad

Viimati muutis seda gemmay (Laup Juun 27, 2015 10:40 pm). Kokku muudetud 1 kord

2V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Laup Juun 27, 2015 10:17 pm

GameChaos

Dkduk tundus mulle kyll vaga viisakas ja sympaatne, aga ei no misasja, ta pidi kyll purjus olema siis kui sind banis.
EDIT: Ma n6uan vabandust.

Viimati muutis seda GameChaos (Laup Juun 27, 2015 10:18 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : lisa)

3V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 10:35 am

dkduk

Admin

Nõuan tõestust,et mina bannisin sind.Sa tegid eksamit 20 minutit,kuid ei suutnud selle aja jooksul isegi ala nime kirjutada.Järgmine päev andsime sulle uue võimaluse,kuid sa ei saanud 2 korda järjest jälle hakkama.Mina sind abistajaks pole võtnud,ega ka banninud.Loomulikult ütlesin ma ka teistele,et oskamatu on abistajaks võetud ilma minu nõusolekuta,ning et sa kippusid ka hindama ehitusvõistluse ajal,kuigi keegi polnud sind hindama kutsunud.Ma ei leia,et see solvang oleks.Nii et hoops sinu postitus on minu suhtes solvav.

https://dkserver.forum.co.ee

4V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 11:00 am

Leeesa

Leeesa

Ma arvan, et gemma mõtles solvangu all seda, mida sa plugis rääkisid. Sa ju nägid, et gemma oli ise kaa seal, natuke pahasti oli öeldud küll.

5V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 11:26 am

dkduk

Admin

Lampi võetakse abistajaid,kes ei oska prottigi panna,isegi kui uus võimalus antakse ja topivad end hindama ka veel-see on sõna sõnalt see,mida ma plugis ütlesin,ning ma ei näe siin midagi solvavat.

https://dkserver.forum.co.ee

6V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 11:42 am

Leeesa

Leeesa

Vabandust, kui ma valesti aru saan. Gemma ei ole ju lampi abistajaks võetud, ta oskab protti panna. Ja kui ta toppis ennast hindama, siis oleks võinud öelda, et ei saa hinnata, mitte kohe banni panna. See ei ole õiglane eriti, minu arust. Me võime siia jäädagi vaidlema, aga minu arvamus on see, et sa rääkisid Gemma nina all sellest, kuidas ta ei oska protti panna ja on lampi võetud. See ju on halvustav, minule küll vähemalt oleks.

7V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 11:46 am

gemmay

gemmay

Bannijat ma t6esti ei tea, v6ibolla n2gin seda plug.dj chatis toimunut arvates, et dkduk bannis ja tormasin oma emotsionaalsuses siia. Protti oskan ma panna v2hem kui 2 katsega ja 20 minutiga, pealtn2gijaid on, ja abistanud olen ma palju. Ausalt 6eldes tegi see mind v2ga kurvaks, mida sa plug.dj-s r22kisid.
Ja ma ei sokutanud ennast hindama, see oli mul esimene kord niimoodi ev-il olla, et ma ei ehita ja siis ma
sain ilmselt valesti aru m6ndadest asjadest. Bani p6hjust ei saanud ma ka teada enne kui plug.dj-sse l2ksin. Siis, kui mu s6ber kysis, miks ma banni sain, 2hvardati teda mutega.

8V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 11:55 am

gemmay

gemmay

Plug.dj-s 6eldu solvas mind kyll p2ris palju.

9V22rkohtlemine, eba6iglus. Empty Re: V22rkohtlemine, eba6iglus. Püh Juun 28, 2015 2:56 pm

slicace

Tere DK huvilised

Antud hetkel on vesi väga sogane. Kuid ma kinnitan teile, et asi on preaguseks lahendatud. Palun lõpetada DKdukatsi süüdistamine, sest DKdukats pole milleskis süüdi, tema ei banninud, ega demotenud, vaid seda tegin mina. Samuti võtsin mina teda abistajaks, mitte tema. Seega ootan teilt viisakat käitumist DK suhtes, mitte teda alusetult süüdistada ja teda alusetute küsimustega pommitada, kui on midagi arusaamatut, siis küsige seda minult. Tõsi oli aga see, et gemmay ei saanud proti panemisega sugugi hästi hakkama. Esimese eksami ajal, ei suutnud ta isegi ala luua (define), ning andsime talle uue võimaluse, et proti panek ära õppida ja uuesti järgmine hommik proovida. Järgmisel päeval oli ta täpselt samas kohas, proti panekuga läks väga kaua aega, seekord sai ta ala loomisega hakkama, kuid alati pani ta ühe-blocki-kõrguseid protte, mis on sama hea, kui mitte midagi (kusjuures ta sai veel mitu võimalust, et ennast parandada (2-3 korda), kuid tulutult). Arvan, et protti tuleb panna alla 2 minuti, mitte venitada seda 20 minutiks. Ei taha gemmay'd maha teha, kuid ta sobib rohkem Korrahoidjaks, sest chat'i jälgimisega saab ta palju paremini hakkama, kui abistamisega. Smile Samuti on gemmay ise on asjast teadlik, ning oleme leidnud sobiva kompromissi. Vabandan kogu segaduse pärast.

Kõike head
slicace

Viimati muutis seda slicace (Teis Juun 30, 2015 12:27 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Lisatud põhjus.)

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]