Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Avaldus - Kandideerib gemmay

3 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Avaldus - Kandideerib gemmay Teis Juun 23, 2015 8:18 am

gemmay

gemmay

Nimi: Gemma Kits. IGN: gemmay
Vanus(piirangut pole, kui k2itumine on korrektne): 11.
Kogemused meie serveris: Paadirallil ja sellistel minigamedel osalenud, nt. loomavedu, pyygiv6istlus. Olen ka ehitusv6istlusel osalenud,
kahjuks 1 kord.
Lyhidalt, toredad kolme p2eva ja viie tunnised kogemused.
Kui kaua olete meie serveris m2nginud: Kolm p2eva seitse tundi ja 20 minutit, kavatsen rohkem m2ngida.
Kui kaua olete m2nginud minecrafti: Neli aastat, esimest korda proovisin umbes 5 aastat tagasi.
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Aidata abivajajaid, panna protectione, karistada kui vaja(ja 6iglaselt), olla aktiivne, kuulata muresi,
hoida serveri chat ja yleyldse k6ik korras.
Millised on teie oskused: Worldguard, worldedit, coreprotect, mute, ban, kick, wand, jne(kui midagi nendest meelest l2heb,
siis on olemas s6brad ja internet), oskan veel lahendada probleeme ainulaadselt ja viisakalt, Inglise keele oskus.
Millised on teie positiivsed kyljed: Olen v2ga aktiivne, s6bralik, positiivne, viisakas, kohusetundlik, olen aitaja inimene, valdan 6igekirja,
suudan ennast ja teisi kontrollida(ja see ka, et kui abistajaks ei saa, siis ei ole vihane), ei ropenda kunagi, ei laima/s6ima, olen t2pne,
head suhted m2ngijatega(peaaegu k6ikidega).
Millised on teie negatiivsed kyljed: V2ga harva, kui on nt. ilus ilm, siis ei ole p2eval kell 2-7 eriti aktiivne.
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Ma arvan et ma sobin just sellisesse seltskonda
ja panustaksin mitmekordselt serveri tulevikku. Kui ma "eksamil" edukas oleks, siis oleks mul v2ga suur au selliste toredate inimestega koos olla.
T2pit2htede puudumise p2rast t6esti vabandan, muudan Eesti keelseks kui segab Smile

2Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Re: Avaldus - Kandideerib gemmay Teis Juun 23, 2015 8:20 am

mati2121

Tõesropendapoolthääl ja on viisakas.Minupoolt poolthääl

3Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Re: Avaldus - Kandideerib gemmay Teis Juun 23, 2015 8:23 am

mati2121

*tõesti ei ropenda ja on viisakas(kirjutasin telefoniga vabandan kirjavigadeade pärast).

4Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Re: Avaldus - Kandideerib gemmay Teis Juun 23, 2015 8:28 am

gemmay

gemmay

Ait2h sulle Smile

5Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Re: Avaldus - Kandideerib gemmay Teis Juun 23, 2015 8:05 pm

gemmay

gemmay

Vabandust, 2. Punkt on hoopis kolm päeva ja viis tundi.

6Avaldus - Kandideerib gemmay Empty Re: Avaldus - Kandideerib gemmay Laup Juul 11, 2015 8:44 pm

slicace

Antud mängija küll ei saanud Abistajaks, kui Korrahoidjaks ja pääses sellega meeskonda. Edu ja jaksu talle edaspidiseks!

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]