Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

mati2121 abistajaks

4 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1mati2121 abistajaks Empty mati2121 abistajaks Esm Juun 22, 2015 10:40 am

mati2121

Nimi: Mattias
Vanus:13
Kogemused meie serveris: Olen läbinud Rangid: Kogenud,Asjatundja,Professionaal ja praegu olen Eliit
Kui kaua olete meie serveris mänginud: 3 päeva ja 22 tundi
Kui kaua olete mänginud minecrafti: 4-5 aastat
Mis on sinu kohustused olla juhtkonnas: Aidata abivajajaid,karistada mängijaid,kes ei ole reegleid järginud,hoida server korras jne
Millised on teie oskused: Oskan kõiki commande,mida on vaja Abistajaks olemisel,oskan olla viisakas ja abivalmis
Millised on teie positiivsed küljed: Olen aidanud algajaid(andnud neile rauast ja teemandist asju),oskan hästi eesti keelt(inglise keelt ka aga mitte nii hästi),olen heatahtlik
Millised on teie negatiivsed küljed: Sees olen kella 9:00 ja 17:30 vahel ja mõnikord ka peale kella 6-te
Miks peaksite olema just teie serveri juhtkonnas: Oskan aidata inimesi ja ma arvan et sobin juhtkonda

Jõudu ja jaksu Serveri juhtkonnale!

Viimati muutis seda mati2121 (Reede Juun 26, 2015 6:56 am). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : Oli vaja natuke muuta :D)

2mati2121 abistajaks Empty Re: mati2121 abistajaks Esm Juun 22, 2015 10:43 am

Kimps :)

Nii palju, kui mina teda serveris näinud olen, on ta täitsa korralik olnud. Ei sõima, ei capsi jms. Ja olen näinud, kuidas ta ühte algajat aitas. Täitsa korralik, abivalmis jne. POOLT. Smile

3mati2121 abistajaks Empty Re: mati2121 abistajaks Teis Juun 23, 2015 9:11 am

gemmay

gemmay

Tore inimene Smile Poolt.

4mati2121 abistajaks Empty Re: mati2121 abistajaks Laup Juul 11, 2015 8:46 pm

slicace

Antud mängija on mitu korda jäänud vahele serveri vigade ära kasutamisel. Avaldus kehtetu.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]