Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Avaldus serveri abistajaks.

+2
slicace
wolflord
6 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

1Avaldus serveri abistajaks. Empty Avaldus serveri abistajaks. Püh Märts 22, 2015 3:22 pm

wolflord

Tere!
*wolflord
*Vanus 13
*Olen pannud tahele teie serveris soimamist, ropendamist, lunimist jne, factionis olen isegi kohanud X-Ray radu. Server on hästi tehtud ma arvan et teised serverid peaks teilt oppima.
*Olen manginud teie serveris umbes poole nadalat ja seni server meeldib.
*Olen minecrafti manginud minecrafti kuus aastat.
*Olla aktiivne ja aidata inimesi. Ei moista kedagi hukka ja aitan kui on vaja.
*Tunnen ja tean paljusid cmde. Tean neid sest olen olnud ka ise serveri omanik ja tean mis on vaja teha nt kuidas panna protti, jaili,ban,kick,mute jne.
*Minu negatiivsed kyljed on umbes kell kymme magama minemine.
*Sest usun et teil on abi vaja sest serveri tegemine on suhteliselt raske.

lugupidamisega
wolflord

2Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Püh Märts 22, 2015 8:50 pm

slicace

Tere wolflord,

Avaldus oleks võinud pikem olla, kuid sellegi poolest on see suhteliselt informatiivne. Sooviksin Sind näha ka serveris nagu näiteks korra hoidmisega, selles mõttes, et Sa silma paistaksid ning tõesti sooviksid meie meeskonda. Hetkel olen vastu ning lisaks pole Sa jõudnud Professionaali rangini.

Heade soovidega,
slicace

3Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Esm Märts 23, 2015 8:56 am

Scrub

Scrub

vastu

4Avaldus serveri abistajaks. Empty ? Esm Märts 23, 2015 2:28 pm

wolflord

miks vastu?

5Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Esm Märts 23, 2015 4:31 pm

Jan00068

Jan00068

Poolt!

6Avaldus serveri abistajaks. Empty ? Esm Märts 23, 2015 8:04 pm

wolflord

Sooviks teada kas saan selle voi ei sest uks on poolt 1 vastu ja 1 erapooletu mis ss saab?

7Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Teis Märts 24, 2015 8:30 pm

slicace

Tere wolflord,

Lõpliku otsuse teevad ikka omanikud ise.

Lugupidamisega,
slicace

8Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Reede Mai 15, 2015 1:49 pm

MaOlenPS3Gamer

MaOlenPS3Gamer

Vastu

9Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Püh Mai 17, 2015 8:53 am

smiton9

smiton9

pole sind kordagi serveris näinud :/ ei ole poolt

10Avaldus serveri abistajaks. Empty Re: Avaldus serveri abistajaks. Laup Juul 11, 2015 8:56 pm

slicace

Avaldus tagasilükatud, kuna mängija on ebaaktiivne.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]